kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LathspeL vs Evohes | ElyM2 - Ely #1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EndLessTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 861
gel atalım lan sen kimsin cözmelerim kacmıs gel anca forumda artislik yaparsın millet gercekleri bilse :D

kim emanet aldı la o set benim sanane olm 2 senelk arkadasım o seti beraber dizdk ve sanane o seti nası yaptımızı bılmıyon o set benm arkasla mal sanki siz baskasından almıyonuz :D azımı actırma smdi o 5 elide atmadan kactınız hatırlatırım[/QUOTEAğzını Açsan Kaç yazar la düdük asım ? Senin Setin Ama Oyundan Çıkarken Seti Senden alıyor ? Nasıl senin setin la çocuk mu kandırıyon sen ? :D yo birader biz başkasından almıyoruz ben sana geçen ws atmadığın gecede dedim. LathspeL istesin ben ona setimi 1 ay veririm ne olcak. Senin Arkadaşın gibi sabah seti verdim, akşam setimi geri ver demiyoruz ? Ayrıca 5 el atsaydınız da 5-3 Kaybedicektin 10 el attık 10-8 kaybettin sonuçta kaybettin ne gerek var ekstra 5 el daha atmaya :m08:Ayrıca o yazdığın kaçtı derim dediğin ss de duruor fazla kaşınma daha fazla rezil olursun ? Okey ??[/Q

ömer sanane bizm editlerimizdne sen kendi önüne bak konu vs iteme cevirdi laf bulamayınca arkadaş biraz sacmaladı düdük herif :l03: ömer sen set yapmışsın ne bialder vs attıgınmı var olum sanki hep nilay atıyo vs yi yanında geciniyon öle dolaş anca :m08:

gel atalım lan sen kimsin cözmelerim kacmıs gel anca forumda artislik yaparsın millet gercekleri bilse :D
Arsızlığın bu kadarı Yenile yenile bıkmamış hadi atalım diyor tekrar Asım Sen Halen utanmadın mı la :) Forumdan değil oyundanda konuşuyorum yüzüne, Telefon numaranı ver anlıcağın dilde yüzünede söylerim Abisi :ka19:

Sanki ilk defa yenilmiş gibi konuşuyor birde :) Ne Çabuk Unuttun bu ws yi ve diğer ws leri ??

Son düzenleme:
kim emanet aldı la o set benim sanane olm 2 senelk arkadasım o seti beraber dizdk ve sanane o seti nası yaptımızı bılmıyon o set benm arkasla mal sanki siz baskasından almıyonuz :D azımı actırma smdi o 5 elide atmadan kactınız hatırlatırım[/QUOTEAğzını Açsan Kaç yazar la düdük asım ? Senin Setin Ama Oyundan Çıkarken Seti Senden alıyor ? Nasıl senin setin la çocuk mu kandırıyon sen ? :D yo birader biz başkasından almıyoruz ben sana geçen ws atmadığın gecede dedim. LathspeL istesin ben ona setimi 1 ay veririm ne olcak. Senin Arkadaşın gibi sabah seti verdim, akşam setimi geri ver demiyoruz ? Ayrıca 5 el atsaydınız da 5-3 Kaybedicektin 10 el attık 10-8 kaybettin sonuçta kaybettin ne gerek var ekstra 5 el daha atmaya :m08:Ayrıca o yazdığın kaçtı derim dediğin ss de duruor fazla kaşınma daha fazla rezil olursun ? Okey ??[/Q

ömer sanane bizm editlerimizdne sen kendi önüne bak konu vs iteme cevirdi laf bulamayınca arkadaş biraz sacmaladı düdük herif :l03: ömer sen set yapmışsın ne bialder vs attıgınmı var olum sanki hep nilay atıyo vs yi yanında geciniyon öle dolaş anca :m08:[/QUOTE

Daha Alıntı yapmayı bilmiyor kopyala yapıştır yapıyor cahil herif birde düdük diyor, Asımdan İyi Hıyar senden iyide Armut olmaz be gözüm :) Bu İltifati anlamak için biraz beynini çalıştır. ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri