- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kim emanet aldı la o set benim sanane olm 2 senelk arkadasım o seti beraber dizdk ve sanane o seti nası yaptımızı bılmıyon o set benm arkasla mal sanki siz baskasından almıyonuzazımı actırma smdi o 5 elide atmadan kactınız hatırlatırım[/QUOTEAğzını Açsan Kaç yazar la düdük asım ? Senin Setin Ama Oyundan Çıkarken Seti Senden alıyor ? Nasıl senin setin la çocuk mu kandırıyon sen ?
yo birader biz başkasından almıyoruz ben sana geçen ws atmadığın gecede dedim. LathspeL istesin ben ona setimi 1 ay veririm ne olcak. Senin Arkadaşın gibi sabah seti verdim, akşam setimi geri ver demiyoruz ? Ayrıca 5 el atsaydınız da 5-3 Kaybedicektin 10 el attık 10-8 kaybettin sonuçta kaybettin ne gerek var ekstra 5 el daha atmaya :m08:Ayrıca o yazdığın kaçtı derim dediğin ss de duruor fazla kaşınma daha fazla rezil olursun ? Okey ??[/Q
ömer sanane bizm editlerimizdne sen kendi önüne bak konu vs iteme cevirdi laf bulamayınca arkadaş biraz sacmaladı düdük herif :l03: ömer sen set yapmışsın ne bialder vs attıgınmı var olum sanki hep nilay atıyo vs yi yanında geciniyon öle dolaş anca :m08:
Ula sanki sizin seti Asım yaptı gibi konuşuyorsunuz asım da item mi var la set yapsın senin setin, Ama Sen ws atmayı bilmiyon en son gördüğümde bir sabah elinde kutsallı adama yatıyordun :ka24: Yazık la sanaÜzülüyorum. :S Olm seni ne ilgilendirir gezinip gezinmemem benim attığım ws leri nilayda program olmadığı için o çekemediğinden o atıyor ben çekiyom. olamaz mı ? İstesem LathspeL e girer onda ws atarım sizin ruhunuz bile duymaz ? belki atmışımda sizin haberiniz yoktur ?? Ben herkezinin önünde asıma söyledim Sen akşam oyundan çıkarken seti asımdan alıyorsun, demekki güvenemiyorsun ama ben nilaya 1 hafta 1 ay 1 sene ne kadar isterse istediği zaman istediği kadar bırakırım bizim dostluğumuz böyle. Sizin dostluğunuzu bilen biliyor zaten. Biraz Abinizden ve Ablanız dan dostluk öğrenin ? :m08:

azımı actırma smdi o 5 elide atmadan kactınız hatırlatırım[/QUOTE
Üzülüyorum. :S Olm seni ne ilgilendirir gezinip gezinmemem benim attığım ws leri nilayda program olmadığı için o çekemediğinden o atıyor ben çekiyom. olamaz mı ? İstesem LathspeL e girer onda ws atarım sizin ruhunuz bile duymaz ? belki atmışımda sizin haberiniz yoktur ?? Ben herkezinin önünde asıma söyledim Sen akşam oyundan çıkarken seti asımdan alıyorsun, demekki güvenemiyorsun ama ben nilaya 1 hafta 1 ay 1 sene ne kadar isterse istediği zaman istediği kadar bırakırım bizim dostluğumuz böyle. Sizin dostluğunuzu bilen biliyor zaten. Biraz Abinizden ve Ablanız dan dostluk öğrenin ?