HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tekrar söylüyorum bizi ceranhosting dolandırdı paralarımızı aldı kaçtı. bu durumda bizden ne bekliyorsunuz paramız olsa size sv acıcaz sizin mağduriyetinizi gidericez. biz dolandırıcı olmadık, olmayızda. haddinizi bilin
Yaptığınız bu dikkatsizlikten sonra hala bana karşı nasıl davranıyorsunuz ..
peki ne olacak şimdi sonuç ney ne yapalım unutalım mı bunu mu istiyorsunuz ??
ayriyeten teknotekbilişim mi kaldı ortada biz dolandırıcı olmayız felan diyorsunuz bir önemi kaldı mı ?
Son düzenleme:
yarın savcılıga dilekçe yazıyorum kanıtlarla oradan bilisim sucları mahkemesine. bu adamların yaptıgı yanına kalmayacakYaptığınız bu dikkatsizlikten sonra hala bana karşı nasıl davranıyorsunuz ..
peki ne olacak şimdi sonuç ney ne yapalım unutalım mı bunu mu istiyorsunuz ??
ayriyeten teknotekbilişim mi kaldı ortada biz dolandırıcı olmayız felan diyorsunuz bir önemi kaldı mı ?
ne diyeyim biz yazın dilekçeyi kalmasın tabiki ama bize bildirmeniz gerekliydi kiralik server alıyorsunuz biz sizin sanıyoruz ne kadar güvenli olabilir ?yarın savcılıga dilekçe yazıyorum kanıtlarla oradan bilisim sucları mahkemesine. bu adamların yaptıgı yanına kalmayacak
Sonuna kadar haklısınız, dün makina almak için ödeme yaptım engelleyip gitti şerefsiz adam.ne diyeyim biz yazın dilekçeyi kalmasın tabiki ama bize bildirmeniz gerekliydi kiralik server alıyorsunuz biz sizin sanıyoruz ne kadar güvenli olabilir ?
Sonuna kadar haklısınız, dün makina almak için ödeme yaptım engelleyip gitti şerefsiz adam.
anladım ... bizim paranın üzerinede bi soguk su içeriz artık

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)