SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Teknotek vs Webbayim ????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Theking29Mt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

teknotek hakkında bilgim yok ama arkadaşlarım webbayimi öneriyorlar .

Teknotek bilisim hakkinda bugunlerde bir kac konu acildi onlara göz atmanizi tavsiye ederim. teknotek bilisim hakkinda pek bir bilgim olmadigindan yorum yerine tavsiye öneriyorum. Webbayim e gelince iyi bir iletisim ve sunucuya sahip olduklarini biliyorum fakat market kismi hakkinda pek bir bilgim olmadigindan orasi haric diger konularda iyilerdir. Ama malumunuz bir serverin ömrü market kismina baglidir bunu göz önünde bulundurup kesin cözüm alinca kararinizi vermenizi öneririm.

teknotekbilişimin rankı alınacak zaten turkmmoda dolandırıcılar kandırıyorlar insanları benide kandırdılar 1 arkadaşıda kandırdılar ...

teknotekbilişimin söylemesine göre ceran hostingde ayni hesapta degerlendiriliyor

teknotekbilişimin rankı alınacak zaten turkmmoda dolandırıcılar kandırıyorlar insanları benide kandırdılar 1 arkadaşıda kandırdılar ...

teknotekbilişimin söylemesine göre ceran hostingde ayni hesapta degerlendiriliyor
Tekrar söylüyorum bizi ceranhosting dolandırdı paralarımızı aldı kaçtı. bu durumda bizden ne bekliyorsunuz paramız olsa size sv acıcaz sizin mağduriyetinizi gidericez. biz dolandırıcı olmadık, olmayızda. haddinizi bilin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri