Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Teknotek vs Webbayim ????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Theking29Mt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

*1 Seviye başlangıçlı 105 seviye son.
*Beceri Kitabı düşürmeli.
*Sunucu dosyalarında sorun bulunmayan (Files, Putty, Navicat ve panel)
*Site erişimi (FileZilla)
*.com, .org gibi alan adı
*Filesi çekici olan
*OTO PACK
*Lag, Loss, Ping, DC, Map, sorunları bulunmayan
*Oyun içi bir sorun olduğunda yardımcı olabilecek.

Yukardaki özelliklerde bir hosting firması arıyordum ve Teknotek Bilişim ile Webbayim Hosting'i uygun buldum ikiside gayet hoş davrandılar güzel midir nasıldır bu firmalar konuşma üslubu oyun içi teknik destek vs vs alan kullanan tanıyan varsa fikirlerini belirtirse sevinirim.

Kardeşim Ben Teknotek Bilisimden aldım gayet memnunum oto packına bittim zaten :D süper bişey server filesleri sorunsuz sabit npcleri kaldıramadım söyledim 2 dakika içerisinde kaldırdılar sanki skypeden bir dostmuş gibi konuşurken ciddiyetinide koruyor güvenilir bir bilişim teknotekbilisime sonsuz teşekkürler

valla ücretsiz oyun içi destek istiyorsan hile-acık-saldırı sağlam oto pack istiyorsan TeknoTekBilisim Derim ben. ücretsiz forum-admin paneli-.com/org/net' de veriyor yeni filesler yeni skybox görünümüde var ben aldım suan hayt memnunm en azından oyun içi ücretsiz desteği var tiçkete cevap geliyr hemn bazı bilişimler gibi 5--1 gün arayla değil.

:ka19: ...TeknoTekBilisim... :ka19:

Kardeşim Ben Teknotek Bilisimden aldım gayet memnunum oto packına bittim zaten :D süper bişey server filesleri sorunsuz sabit npcleri kaldıramadım söyledim 2 dakika içerisinde kaldırdılar sanki skypeden bir dostmuş gibi konuşurken ciddiyetinide koruyor güvenilir bir bilişim teknotekbilisime sonsuz teşekkürler

arkadaşa katılıyorum söyledikleri tamamen doğru seviliyosun teknotekbilisim :m08: :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri