Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

UlusalSunucu Ceranhosting

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazy07092
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 398
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hangisi uzun ömürlü bir metin2 server için iyidir?

valla ceranhostıng gerisi yalan ARKADŞLAR BENDE CERANHOSTİNGTEN YENİ SUNUCU ALDIM SİZE ŞÖYLE SÖYLEYİM PİYASADAKİ EN İYİ BİLİŞİM BEN 3 AYDIR BUYUKWEB SALAY VE BAŞKA BİLİŞİMLERİ DENEDİM ÇOK KÖTÜLERDİ CERANA 3 GUNDUR GEÇTİM SUNUCUDA HİC BİR SIKINTI YK 1 SATTE TESLİMAT YAPIYOLAR FORUM MARKET DESTEK HERSEY ANINDA KURULUYOR HERKESE TAFSİYE EDERİM BİLİŞİMİ INANMAYANLAR SUNUCUMU ZIYARET EDEBİLİR www.stuntmt2.com dan bakabilirsiniz gerçektende süper bir bilişimdir 7/24 skyp te acıklar ve dakıkasında destek oluyorlar panelleide on numara soyleyim kimse pişman olmaz.

Kardeşim lagsız hilesiz bi oyun arıyosan ceranhosting derim 1 gb server almıştım 250 onlinede lag yoktu destekleride iyi

Valla Ben axbilisimden aldım server forumdada herkez süper demişti afedersin çocuk oyuncagı gibi bilisim kararsız kaldım ulusal sunuucunun v14 filesi çıkmış gayet başarılı aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri