HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız: Abdullah Özselcuk
Yaşınız: 18
Nereli olduğunuz: İzmir
Hangi takımlı olduğunuz: KARŞIYAKA
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 PVP serverlar ararken ve kendi PVP serverımın tanıtımını yapacak bi platform
ararken yaklaşık 1 yıl önce buldum arkadaşlarımın üyeliklerinden yararlanıyodum ama üye olmak bu zamana nasipmiş.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu beğenmemek elde diğil bu zamana kadar arayıpta bulamadığım hiç bişey olmadı
bulamasamda konu açtığımda gören bilgisi olan herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı mükemmel bi yer bende
bundan sonra bilgim olduğu konularda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıcam.
Yaşınız: 18
Nereli olduğunuz: İzmir
Hangi takımlı olduğunuz: KARŞIYAKA
Forumu nereden bulduğunuz: Metin2 PVP serverlar ararken ve kendi PVP serverımın tanıtımını yapacak bi platform
ararken yaklaşık 1 yıl önce buldum arkadaşlarımın üyeliklerinden yararlanıyodum ama üye olmak bu zamana nasipmiş.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumu beğenmemek elde diğil bu zamana kadar arayıpta bulamadığım hiç bişey olmadı
bulamasamda konu açtığımda gören bilgisi olan herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı mükemmel bi yer bende
bundan sonra bilgim olduğu konularda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıcam.
Herkese İyi Forumlar..
Teşekkürler arkadaşlar ayarları pek bilmediğim için konuya girince gördüm cevaplarınızı o yüzden şimdi cevap verebildim kusura bakmayın iyi forumlar 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)