- Konular
- 132
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 3mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 938
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 4,945
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adınız: BERKAY
Yaşınız: 27.5 (Bir kaç ay sonra 28 olacağım)
Nereli olduğunuz: ANKARA
Hangi takımlı olduğunuz: GALATASARAY
Forumu nereden bulduğunuz: Turkmmo'nun forumu Metin2.biz'den geldik. Oraları koşturuyorduk.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Admine karşı olan ilgisizlikten şikayetçiyim onun dışında beğeniyorum.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Mesela yüzüklerin efendisinde yüzüğü neden kartallar ile taşımadılar ya da harry potter'daki dumbledore'yi jk rowling neden yıllar sonra gay olarak ilan etti. Acaba voldemort haklı mıydı? sonuçta dumbledore onu bi odaya hapsetmişti. Orada neler oldu da voldemort kötü bir karakter oldu. bunları genel olarak düşünüyorum merak ediyorum. Astral seyahat gerçek mi mesela? Lucifer Michaleson dediklerinde haklı mı? Aslında NASA aya hiç gitmedi ve bizi mi kandırıyor? Dünya düz olabilir mi çünkü sonsuza kadar yürürken yörüngeden aşağı düşmüyoruz. Elektronik sigaralar gerçekten daha mı zararlı.
Forumu nereden bulduğunuz: Turkmmo'nun forumu Metin2.biz'den geldik. Oraları koşturuyorduk.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Admine karşı olan ilgisizlikten şikayetçiyim onun dışında beğeniyorum.
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Mesela yüzüklerin efendisinde yüzüğü neden kartallar ile taşımadılar ya da harry potter'daki dumbledore'yi jk rowling neden yıllar sonra gay olarak ilan etti. Acaba voldemort haklı mıydı? sonuçta dumbledore onu bi odaya hapsetmişti. Orada neler oldu da voldemort kötü bir karakter oldu. bunları genel olarak düşünüyorum merak ediyorum. Astral seyahat gerçek mi mesela? Lucifer Michaleson dediklerinde haklı mı? Aslında NASA aya hiç gitmedi ve bizi mi kandırıyor? Dünya düz olabilir mi çünkü sonsuza kadar yürürken yörüngeden aşağı düşmüyoruz. Elektronik sigaralar gerçekten daha mı zararlı.
- Konular
- 132
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 3mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 938
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 4,945
- DevLira
- 6
Adınız: BERKAY
Yukarıdaki konu bölüm kurallarına ve şablona uygundur.
Tanışma Alanı Bölüm Kuralları
*Reklam yapmak, (Forum , Site Tarzı Reklamlar dahil) yasaktır. *Spam,Flood yapmak yasaktır. *Adult ve küfürlü içerik paylaşmak yasaktır(+18). *Facebook sayfa/profil linki ve MSN adresi paylaşmak yasaktır. *Forumuzun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret, rencide edici...
Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu
Adınız: Yaşınız: Nereli olduğunuz: Hangi takımlı olduğunuz: Forumu nereden bulduğunuz: Forumu beğenip beğenmediğiniz: Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Örnek Yapılan Yanlışınız; Merhaba ben Abdullah.(Bu Şekilde olanlar Flood girer bu şekilde açılan konular kapatılır.) Yanlış Açılan Konu ; Öğeyi...
Şablon için yüce üstad @peacemackers teşekkür ederiz +rep
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,274
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı