Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Doyum paper bug sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan roterm52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oncelikle herkeze merhaba forumda yeniyim ,
Doyum papera ışınlanan bütün karakterle bugda kalıyor .

baslangıcada ışınlansan sonada ışınlansan bugda kalıyor çözebilecek babayiğit varmı :)

baslangıcada ışınlansan sonada ışınlansan bugda kalıyor çözebilecek babayiğit varmı :)

bu sorun genelde bır cok pvpde gorulmektedir. Sorunun nedenini ben fileste veya serverde oldugunu dusunmuyorum. Benim pvp de bıle 10 kişiden 1 tanesi bugta kaldıgını soyluyor. Full pack yukledigi halde. Ancak ben veya dıger arkadaslarda bu sorun gozukmemekte. Yani kısaca soylemek gerekirse bugda kalan kişi metin.0rg den temiz bir kurulum dosyası ındırıp oynadıgı serverin temiz sekilde packlarını kurarsa sorun olmayacagnı dusunuyorum. Cunki genelde sorun yasayanlar oynanmıs metın2 dosyalarıyla sısteme gırıs yapıyor bu pvp begenmedı dıgerını ıcıne atıyor boylelıkle dosyalarda eskı pvp nın kalıntıları oluyor ve buda bır cok sıkıntıya yol acabilmektedir.

Kardeşim Sorunun Kesin Cözümü Şudur Emin Ol Ki :) Metin2 ye yeni gelen alevli araf mapından dolayı bazı packlar cakışmaktadır nedeni bır cok pvp serverınde alevli araf mapı mevcut degıldır ve kesın cözum olarak bunu önerecem yaptıgınız taktırde bug olayınız ortadan kalkacaktır
1.)metin2_patch_flame.eix

2.) metin2_patch_flame.epk

3.) metin2_patch_flame_dungeon.eix

4.)metin2_patch_flame_dungeon.epk

Bu packlari pvp kurulu oldugu yerdeki pack klasörunden kaldırın oyuna gırış yapın sorununuz kesın ve net bir şekılde cözulecektır ayrıca sorun cözulunce yazarsanız memnun olurum iyi forumlar

Kardeşim Sorunun Kesin Cözümü Şudur Emin Ol Ki :) Metin2 ye yeni gelen alevli araf mapından dolayı bazı packlar cakışmaktadır nedeni bır cok pvp serverınde alevli araf mapı mevcut degıldır ve kesın cözum olarak bunu önerecem yaptıgınız taktırde bug olayınız ortadan kalkacaktır
1.)metin2_patch_flame.eix

2.) metin2_patch_flame.epk

3.) metin2_patch_flame_dungeon.eix

4.)metin2_patch_flame_dungeon.epk

Bu packlari pvp kurulu oldugu yerdeki pack klasörunden kaldırın oyuna gırış yapın sorununuz kesın ve net bir şekılde cözulecektır ayrıca sorun cözulunce yazarsanız memnun olurum iyi forumlar

Doyumpaperdeki Bug sorununu Kesinlikle Çözüyor.
Paylaşan Kişiye Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri