Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Doyum paper bug sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan roterm52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oncelikle herkeze merhaba forumda yeniyim ,
Doyum papera ışınlanan bütün karakterle bugda kalıyor .

baslangıcada ışınlansan sonada ışınlansan bugda kalıyor çözebilecek babayiğit varmı :)

Çözüm olabilir veya

Işınlayıcı kaldır, yüzükteki portları doyum paper ortalarına ayarla orda bug yok genelde tüm serverler böyle yapıyor. ftp yolu ise
çözüm olabilir, sıkıntı olursa web site panelini bugtan kurtar gibi özellikleri olan ile değiştir derim.

Malesef Hocam olmadı yaw :(

O Harita için uygun bir packa sahip olmayabilirsiniz.Haritaya Uygun bir fullpack edinebilirsiniz.

Modum malesef olmadı :(

Malesef Hocam olmadı yaw :(

Modum malesef olmadı :(

Kardeşim tr doyumpapere yeninpc leri ve harita girişleri ekledişimdi tryi guncelleyip üzerine pvp dosyası atıyorsan doyum buga giriyor bendede oluyor ben tr yi bile komple sildim yeniden yukledim ama metin2.exe den girip güncellemeden pvpyi içerisine attım doyumda ki bug kalktı o pack dosyasının adını bir türlü bulamadım outdoor lardan biri flamelerebilegiriş yaptım ama öyle çözemedim. Yani Kısacası metin2 yi komple sil yeniden yükle ama güncellemeden pvp yiicine at bug olmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri