Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Aynen kardesimkenanın bos muhbbetlerinden biri kardesim biliosun hep cıyaklar o![]()
Adamsın...Arkadaşımız mavi bayrakta yeni bir lonca kurmuş ve bunu forumda paylaşmak istemiş
Hayırlı olsun deyip geçmek gerekir konuyu neden tartışmaya çekiliyor ki oyunun eskileri biliyorlarki her bayrakta belli dönemlerde tek bir lonca çıktı
neyse uzatmıyım ben gereksiz şeyler için tartışmıyalım kimsenin kalbi kırılmasın
tekrardan hayırlı olsun
acteinonda sizin sıgındınız ve sizi cok user yapan 1 loncadır unutun galiba kenan onlar yokken neler yaptınızısimdi karsıma gelipte bu konusma yuzunu nerden buluosun ????
ulan hala benle polemik yapıyorsun hem oyund laf atmayak dıyorsun artık hala laf yapıyorsun atlendıtıon saten sarı ? maviden geln briis degıl OYUNDA HER BAYRAK KENDINI SAVUNUR SİZ DAHA 2 BAYRAK BİRBİRNİZE SIGINIYORSUNUZ
SARI TEK BAYRAK SIGINTILIKLA ALAKSI OLMAYAN TEK BAYAK SARIDIR UNUTMA KIRMIZIDAN YARDIM İŞTEYIN
ONLAR OLMADAN Bİ HİÇINIZ SATEN KIRMIZIDAI MAVI OLMADN Bİ HİÇ 
hhahahahahaulan hala benle polemik yapıyorsun hem oyund laf atmayak dıyorsun artık hala laf yapıyorsun atlendıtıon saten sarı ? maviden geln briis degıl OYUNDA HER BAYRAK KENDINI SAVUNUR SİZ DAHA 2 BAYRAK BİRBİRNİZE SIGINIYORSUNUZSARI TEK BAYRAK SIGINTILIKLA ALAKSI OLMAYAN TEK BAYAK SARIDIR UNUTMA KIRMIZIDAN YARDIM İŞTEYIN
![]()
Sarıda attention mu kaldı
Nerde kaldın sen
Şimdi sarıda sizin ezikler topluluğuve atlantis var
Önce olduğun bayrakta hangi loncalar var bil, sonra polemik oluştur da seni gale alalım kenancık
Kendini savnma konusuna gelince. Dün gördük 2-3 kişiye tüm lonca daldınız + Şeref, Arda çift car actı. + samanlarınız sürekli hp basdı size ve buda yetmezmiş gibi baş beklediniz. Şimdi gelmişsin burda boş boş konuşuyorsun. Önce rezilliklerinizi temizleyin. Sonra gel de burda konuş.​Onun için mi loncaya gel diye yalvarıyodun banaulan hala benle polemik yapıyorsun hem oyund laf atmayak dıyorsun artık hala laf yapıyorsun atlendıtıon saten sarı ? maviden geln briis degıl OYUNDA HER BAYRAK KENDINI SAVUNUR SİZ DAHA 2 BAYRAK BİRBİRNİZE SIGINIYORSUNUZSARI TEK BAYRAK SIGINTILIKLA ALAKSI OLMAYAN TEK BAYAK SARIDIR UNUTMA KIRMIZIDAN YARDIM İŞTEYIN
![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)