Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Jinno / reina\ loncası .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Juchei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Juchei

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
54
Reaksiyon Skoru
175
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Reina Mavi Bayrak Yeni Loncamız. :ka19:

vn655.jpg
[/URL][/IMG]

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Mavının kırmızıya kırmızının mavıye sıgıntı bir lonca diye konu acaydınız güzel olurdu :) sarı bayrak gibi tek bayrak olmasssınız hiç bir zaman :)
1-) Sarı bayrak gibi tek olamazmıs. Kenan Attention loncasındakilere Şeref ağlamıs loncaya cağırmıs. Musaya sordum şerefi kıramadım ondan geldik bu loncaya dedi. Eee tabi çölde sizlere koyunca 2. köyünüzde öyle bos bos durmak afk rollerini oynamaktan sıkıldınız demi lan.
bos muhabetmi :D lan oyunda tek kalınca kenan diye pm atan sensın doğan mısın nesın lan hangi biriniz adam kı ? basınıza geçmiş biri o nerde onu yapıyorsunuz la karektersizlik diye buna denılır :) siz yardım iştemden hiç bir şey yapamassınız :)

Eskiden hiç bi sarı lonca başkanı forumda bön bön konuşmazdı. Malesefki ayaklar baş olunca böyle oluyo. Şimdi bakıyorum yorum attıracak kuklan olmadıgı gibi kendi attığı yorumlara destek vereninde yok. Boş oyuna krallık bu olsa gerek.

Her zaman dedim şimdide diyorum.
Serverin dolu oldugu dönemde ayak vazifesi görüyodun, şu boş döneminde hatta ne boşu bomboş döneminde baş çekiyosun. Ne acı...

Loncaya gelirsek H.olsun başarılarını dilerim. :)
Aynen caglar:l03:

Reina merhaba :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri