Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
1-) Sarı bayrak gibi tek olamazmıs. Kenan Attention loncasındakilere Şeref ağlamıs loncaya cağırmıs. Musaya sordum şerefi kıramadım ondan geldik bu loncaya dedi. Eee tabi çölde sizlere koyunca 2. köyünüzde öyle bos bos durmak afk rollerini oynamaktan sıkıldınız demi lan.Mavının kırmızıya kırmızının mavıye sıgıntı bir lonca diye konu acaydınız güzel olurdusarı bayrak gibi tek bayrak olmasssınız hiç bir zaman
![]()
qwerty1-) Sarı bayrak gibi tek olamazmıs. Kenan Attention loncasındakilere Şeref ağlamıs loncaya cağırmıs. Musaya sordum şerefi kıramadım ondan geldik bu loncaya dedi. Eee tabi çölde sizlere koyunca 2. köyünüzde öyle bos bos durmak afk rollerini oynamaktan sıkıldınız demi lan.
Son düzenleme:
[sıze=3]1-) sarı bayrak gibi tek olamazmıs. Kenan attention loncasındakilere şeref ağlamıs loncaya cağırmıs. Musaya sordum şerefi kıramadım ondan geldik bu loncaya dedi. Eee tabi çölde sizlere koyunca 2. Köyünüzde öyle bos bos durmak afk rollerini oynamaktan sıkıldınız demi lan. [/sıze]
kenanın bos muhbbetlerinden biri kardesim biliosun hep cıyaklar o

Arkadaşımız mavi bayrakta yeni bir lonca kurmuş ve bunu forumda paylaşmak istemişMavının kırmızıya kırmızının mavıye sıgıntı bir lonca diye konu acaydınız güzel olurdusarı bayrak gibi tek bayrak olmasssınız hiç bir zaman
![]()
Hayırlı olsun deyip geçmek gerekir konuyu neden tartışmaya çekiliyor ki oyunun eskileri biliyorlarki her bayrakta belli dönemlerde tek bir lonca çıktı
neyse uzatmıyım ben gereksiz şeyler için tartışmıyalım kimsenin kalbi kırılmasın

tekrardan hayırlı olsun
Lan kenan ne adamsın
Yunus işteyim şuan allah izin verirse akşam oyuda olurum seviyorum seni 
Yunus işteyim şuan allah izin verirse akşam oyuda olurum seviyorum seni 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)