Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
O yırtık dondan çıkan şeyi ağzına veririm senin la, adam mı kesildin başımıza sen? Seni ne ilgilendirir ister adam versin ister ben veririm sana hesap mı vericek değilim evladım ? Okey :ka19:Ömer her konuda karşıma yırtık dondan cıkar gibi çıkmasan karşıma ?? Hem sen ne karısıyon onun ağzı yokmu
Son düzenleme:
:ka19:Merhabalar beyler oldum olası anlamadım bu sizde ki kestikten veya kesildikten sonra ki parçalanmaları tartışmaları şuanda oyunda düzgün sura mı kaldı ki siz hala surayım diyorsunuz kendinize biraz sakin olun biraz düşünün kendi çabınızda sağlamsınız tamamda benim zamanımda ben whisky vs bi sağlam sura görmedim duymadımbide elindeki ay baranın itemlerde onundur başkasının itemiyle kestiğin adamın videosunu çekmek öncelikle insanlık karakterine aykırı hacım
Cümleten iyi forumlar BoozEWarNinG Vural Can
Ely 3 : DeathJudge![]()
Kırmızı yazıya dikkat :m08:
Son düzenleme:
HAYIRDIR LA WHİSKY ÖMEREMİ KAFA TUTUYORSUNUZ. WHİSKY ZAMANINDA AY DİLENİRDİN ŞİMDİ SELAM VERMEYECEK KADAR DÜŞMÜŞSÜN.
HERGÜN KANKA NAPAN NE EDEN DİYE ARADIĞIN YALVARDIĞIN GÜNLERİ HATIRLA. BARANIN EDİTLERİYLE WS DE YENİYOSUN BARAN KAPALIYKEN WS DİYORUM SONRA GÖRÜŞCEZ DİYORSUZN KAYBOL HADİ .
VURAL SANA GELİNCE: ÖZLETTİN KENDİNİ KARDEŞİM NE GÜNLERDİ BİRGUN ULAŞDA BANA AZ MUHABBET EDEK
ÖMER: DUYDUMA GÖRE ÇARI SİLMİŞSİN KANKA SORDUM SORUŞTURDUM SİZLERİ HEP ÖZLÜCEM ELY4DEYİM ARTIK ELY1 ARADA BİR UĞRUYORUM.
HainDomDom[memo] Vardıkça Kişner Küheylan
HERGÜN KANKA NAPAN NE EDEN DİYE ARADIĞIN YALVARDIĞIN GÜNLERİ HATIRLA. BARANIN EDİTLERİYLE WS DE YENİYOSUN BARAN KAPALIYKEN WS DİYORUM SONRA GÖRÜŞCEZ DİYORSUZN KAYBOL HADİ .VURAL SANA GELİNCE: ÖZLETTİN KENDİNİ KARDEŞİM NE GÜNLERDİ BİRGUN ULAŞDA BANA AZ MUHABBET EDEK
ÖMER: DUYDUMA GÖRE ÇARI SİLMİŞSİN KANKA SORDUM SORUŞTURDUM SİZLERİ HEP ÖZLÜCEM ELY4DEYİM ARTIK ELY1 ARADA BİR UĞRUYORUM.
Eyw Kardeşim. Ben oyunu oynamıyorum be artık. Bıraktım denebilir. DonnaLy yi afk bırakıyorum o kadar oyunla ilişkimi kestim. itemlerin büyük bir kısmını sildim. Kendine iyi bak, görüşürüz arada :ka19:HAYIRDIR LA WHİSKY ÖMEREMİ KAFA TUTUYORSUNUZ. WHİSKY ZAMANINDA AY DİLENİRDİN ŞİMDİ SELAM VERMEYECEK KADAR DÜŞMÜŞSÜN.HERGÜN KANKA NAPAN NE EDEN DİYE ARADIĞIN YALVARDIĞIN GÜNLERİ HATIRLA. BARANIN EDİTLERİYLE WS DE YENİYOSUN BARAN KAPALIYKEN WS DİYORUM SONRA GÖRÜŞCEZ DİYORSUZN KAYBOL HADİ .
VURAL SANA GELİNCE: ÖZLETTİN KENDİNİ KARDEŞİM NE GÜNLERDİ BİRGUN ULAŞDA BANA AZ MUHABBET EDEK
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)