TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

IWhisKyı vs DonnaLySuRa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheWalkinqDead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sana Phantoms Loncası hakkında düşüncelerini soran oldumu ???
Kendi düşüncesi sen ne karışıyon eşkiyamısın la ? Dün boktun bugün koktun burda bana tırı vırı yapma. Senin atak setin çalınınca ağladığın hallerini bilirim. sıkıntı yok

O dediginiz bug nası oluyor
O bug biz ws attıktan 1 gün sonra kaldırıldı.

09.12.2013 Tarihinde yapılmış olan ve Çalışma Tamamlandı! duyurusu altından bildirilen "Artık evcil hayvanınız yanınızdayken öldüğünüzde evcil hayvan kaybolmuyor." ile ilgili güncelleme geri alınmıştır.

Güncellemenin geri alınması ile ilgili not

Son zamanlarda yaşanan evcil hayvanların bonuslarının çiftlenmesi veya katlanması ile ilgili oyun hatası düzeltilmiştir, yapılan incelemelerde bu hatayı tetikleyen 09.12.2013 tarihinde yapılan bakım çalışmasındaki evcil hayvan güncellemesidir üçüncü bir düzeltmeye kadar yapılan çalışmalar geri alınmış olup bir süre evcil hayvanlar eski sistemdeki haliyle kalacaktır.

İyi eğlenceler

Kendi düşüncesi sen ne karışıyon eşkiyamısın la ? Dün boktun bugün koktun burda bana tırı vırı yapma. Senin atak setin çalınınca ağladığın hallerini bilirim. sıkıntı yok
Ömer her konuda karşıma yırtık dondan cıkar gibi çıkmasan karşıma ?? Hem sen ne karısıyon onun ağzı yokmu

Merhabalar beyler oldum olası anlamadım bu sizde ki kestikten veya kesildikten sonra ki parçalanmaları tartışmaları şuanda oyunda düzgün sura mı kaldı ki siz hala surayım diyorsunuz kendinize biraz sakin olun biraz düşünün kendi çabınızda sağlamsınız tamamda benim zamanımda ben whisky vs bi sağlam sura görmedim duymadım :) bide elindeki ay baranın itemlerde onundur başkasının itemiyle kestiğin adamın videosunu çekmek öncelikle insanlık karakterine aykırı hacım :D

Cümleten iyi forumlar BoozEWarNinG Vural Can

Ely 3 : DeathJudge :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri