HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İYİ SEYİRLER

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhabalar beyler oldum olası anlamadım bu sizde ki kestikten veya kesildikten sonra ki parçalanmaları tartışmaları şuanda oyunda düzgün sura mı kaldı ki siz hala surayım diyorsunuz kendinize biraz sakin olun biraz düşünün kendi çabınızda sağlamsınız tamamda benim zamanımda ben whisky vs bi sağlam sura görmedim duymadımbide elindeki ay baranın itemlerde onundur başkasının itemiyle kestiğin adamın videosunu çekmek öncelikle insanlık karakterine aykırı hacım
Cümleten iyi forumlar BoozEWarNinG Vural Can
Ely 3 : DeathJudge
Ben DonnaLySuRa, Ömer
ya Bırakın Tırı vırıyı Phantoms kimki beni kesicek Evcil hayvan bugu yapmışlar bana efeleniyorlar
Wiskiyi 5 0 zorlanmadan kesmiş adamım ben BlackSouL ü 5 0 kesmiş adamım siz kimsinizki videoya alıyorsunuz. bende keşke sizinle attığım o 5 0 ws lerini çekseydmde atsaydım forumada madara etseydim sizi. Ayrıca ben kimseden item almıyorum hepsi şahsi itemlerim, herkeze sorabilirsiniz. hemen konuyu saptırıp item alıyor demiş viski. dha 4.5k kolyesi yok bütün seti Phantoms dan alıyor birde bana hava yapıyor
biz sizin gibi üçkağatçımıyız la yenilmeyi yediremiyince hemen bug ypaıyoruz halsiyetmizle ws atalım dedik b... çıkardınız.
Bütün Phantoms a helal olsun hacı.
Başka yorum yok
ya Bırakın Tırı vırıyı Phantoms kimki beni kesicek Evcil hayvan bugu yapmışlar bana efeleniyorlar
Wiskiyi 5 0 zorlanmadan kesmiş adamım ben BlackSouL ü 5 0 kesmiş adamım siz kimsinizki videoya alıyorsunuz. bende keşke sizinle attığım o 5 0 ws lerini çekseydmde atsaydım forumada madara etseydim sizi. Ayrıca ben kimseden item almıyorum hepsi şahsi itemlerim, herkeze sorabilirsiniz. hemen konuyu saptırıp item alıyor demiş viski. dha 4.5k kolyesi yok bütün seti Phantoms dan alıyor birde bana hava yapıyor
biz sizin gibi üçkağatçımıyız la yenilmeyi yediremiyince hemen bug ypaıyoruz halsiyetmizle ws atalım dedik b... çıkardınız. Bütün Phantoms a helal olsun hacı.
Başka yorum yokve lWhisKyl ye biraz önce pm attım. sizin buglar gitmiş gel ws atalım diye, Beyfendi Onunda zamanı gelicek deyip konuyu değiştiriyor. adam olsaydında gel atalım deseydin korkak herif. ben yenilsemde yensemde tebriğimi ederim. Seni 5 0 Bütün Phantoms un ve bütün sağlam insanların yanında yendiğimde bile Tebrik Edip köşeme çekildim, hadi yalan de ?? Sen hem beni bugla yeniyorsun hemde atar yapıyorsun 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)