Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Bilişim Arıyorum Ciddi Ve Güvenilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guvenlikguven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 529

guvenlikguven

Level 8
TM Üye
Konular
128
Reaksiyon Skoru
231
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
20
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

• Merhabalar Arkadaşlar Ben şimdi Yazacağım Özelliklere göre Bir Bilişim Arıyorum Lütfen Ciddi Olan bilişimnler irtibata geçsinler.
    Öncelikle Emek Files tr tarzı
    Sorunsuz Catacomb
    Sorunsuz Ejderha
    Sorunsuz 3 yol savas
    Sorunsuz Kostum ve pet sistemi
    Sorunsuz Hilal yüğüzü lolipop
    Sorunsuz Binek Sistemi
    Sorunsuz ayışığı futbol topu ramazan etkinliği
    Sorunsuz tr ye gelen yeni haritalar, Yeni itemler ve DÖNÜŞÜMLERİ
    Arkadaşlar Ve bilişim firma sahipleri lutfen bakın özellikle belirttiğim gibi sorunsuz olacak yani fileste sıkıntı olmayacak ben ticket actıgımda sadece sizde böyle oluyor denilecekse hic yazmayın benim istediğim sorunsuz calısması her şeyinin sorunsuz olması. Bu şekilde bana sunucu verebilecek olan varsa 2 gb lik sunucu alıp uzun ömürlü çalışmayı düşünüyorum. Su anbi bilişimde sunucum var her sey sorunsuz denildiği halde uyku modundan ch kapanmasına varana kadar sorun yaşıyorum. Yani demem oki 5 yıldır pvp kuruyorum sorunsuz deyip sorunlu files vermeyin bana yapabiliyorsanız söyleyin yoksa hiç söylemeyin. Teşekkür ederim

Merhabalar ,

İsteklerinizin Tümü Filesimizde mevcuttur .
Dilerseniz Skype adresimizi ekleyin görüşelim .

Sitemiz : www.ceranhosting.net
Telefon : 0850 302 98 56
YS : 2457

Merhaba,

Özel mesaj olarak tarafınıza teklifimizi ilettik.

Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

• Merhabalar Arkadaşlar Ben şimdi Yazacağım Özelliklere göre Bir Bilişim Arıyorum Lütfen Ciddi Olan bilişimnler irtibata geçsinler.
    Sorunsuz Catacomb
    Sorunsuz Ejderha
    Sorunsuz 3 yol savas
    Sorunsuz Binek Sistemi
    Arkadaşlar Ve bilişim firma sahipleri lutfen bakın özellikle belirttiğim gibi sorunsuz olacak yani fileste sıkıntı olmayacak ben ticket actıgımda sadece sizde böyle oluyor denilecekse hic yazmayın benim istediğim sorunsuz calısması her şeyinin sorunsuz olması. Bu şekilde bana sunucu verebilecek olan varsa 2 gb lik sunucu alıp uzun ömürlü çalışmayı düşünüyorum. Su anbi bilişimde sunucum var her sey sorunsuz denildiği halde uyku modundan ch kapanmasına varana kadar sorun yaşıyorum. Yani demem oki 5 yıldır pvp kuruyorum sorunsuz deyip sorunlu files vermeyin bana yapabiliyorsanız söyleyin yoksa hiç söylemeyin. Teşekkür ederim

Merhaba isteklerinizi karşılayabiliriz.
Files : http://webbayim.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14
Konumuz : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...ommunications-services-l-kurumsal-sunucu.html

Sorunsuz Catacomb
    Sorunsuz Ejderha
    Sorunsuz 3 yol savas
    Sorunsuz Binek Sistemi
İsteklerinizi karşılayabiliyoruz,
2 GB Sunucu yazmışsınız , 30 TL olarak sağlayabiliriz.

TrustBilişim Internet Hizmetleri
www.TrustBilisim.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri