kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilişim Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 404notfound
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 721

404notfound

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
11
Online süresi
16h 35m
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
89
MmoLira
368
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhabalar.

Arkadaşlar bir server açmayı düşünüyorum, güzel bir server olmasını ve diğer oyuncularla eğlenceli vakit geçirmek istiyorum. Daha önceden 2 kere hali hazırda hala satış yapan iki farklı firma ile iş yaptım fakat olumlu olmadı. Şimdi benimle çalışabilecek düzgün bir bilişim Arıyorum eğer sonuçlar olumlu olursa bu ayın sonuna doğru serveri açacağım. Server büyüdükçe update yapacağım için bilişimde bende kazanacağız yeterli bana destek versin yardımcı olsun. Bilisimlerde yorum yapabilir. Aşağıdaki şartları sağlayan bir bilişim olursa iyi olur.

1. Filesi sorunsuz ve bugsuz olmalı
2. Official pet, kuşak, binek ve kemer sistemi
3. Metin 2 de olan tüm maplar
4. Herşeyi ayarlı atak, exp vs.

İlginiz alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim.

anksoft.net öneririm

Son düzenleme:
Oyun içi desteği var ayriyetten diğer firmalar gibi sadece lafta 7/24 üz demiyorlar bütün firmalar 7/24 yazmış ama hikaye mansur külahıma anlat, bulutmedya gerçekten öyle denedim her gece her sabah her saat şuan çalışmıyorum eskiden çalışıyordum. Tekrar alıcam yakında.
Evet bu adam hep olumlu yorum alıyor. Bende uzun soluklu ciddi bir proje düşünüyorum filesi buna çok uygun umarım anlaşabilir ve uzun süre bulut medya ile çalışabiliriz. Kararımı verdim sayılır, ayın sonuna doğru serveti açtığımda buradan nasıl çalıştıklarına dair paylaşım yapacağım. En azından diğer insanlarda kötü firmalarla çalışmamış olur.

BulutMedya öneririm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri