- Konular
- 11
- Online süresi
- 16h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 368
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese merhabalar.
Arkadaşlar bir server açmayı düşünüyorum, güzel bir server olmasını ve diğer oyuncularla eğlenceli vakit geçirmek istiyorum. Daha önceden 2 kere hali hazırda hala satış yapan iki farklı firma ile iş yaptım fakat olumlu olmadı. Şimdi benimle çalışabilecek düzgün bir bilişim Arıyorum eğer sonuçlar olumlu olursa bu ayın sonuna doğru serveri açacağım. Server büyüdükçe update yapacağım için bilişimde bende kazanacağız yeterli bana destek versin yardımcı olsun. Bilisimlerde yorum yapabilir. Aşağıdaki şartları sağlayan bir bilişim olursa iyi olur.
1. Filesi sorunsuz ve bugsuz olmalı
2. Official pet, kuşak, binek ve kemer sistemi
3. Metin 2 de olan tüm maplar
4. Herşeyi ayarlı atak, exp vs.
İlginiz alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bir server açmayı düşünüyorum, güzel bir server olmasını ve diğer oyuncularla eğlenceli vakit geçirmek istiyorum. Daha önceden 2 kere hali hazırda hala satış yapan iki farklı firma ile iş yaptım fakat olumlu olmadı. Şimdi benimle çalışabilecek düzgün bir bilişim Arıyorum eğer sonuçlar olumlu olursa bu ayın sonuna doğru serveri açacağım. Server büyüdükçe update yapacağım için bilişimde bende kazanacağız yeterli bana destek versin yardımcı olsun. Bilisimlerde yorum yapabilir. Aşağıdaki şartları sağlayan bir bilişim olursa iyi olur.
1. Filesi sorunsuz ve bugsuz olmalı
2. Official pet, kuşak, binek ve kemer sistemi
3. Metin 2 de olan tüm maplar
4. Herşeyi ayarlı atak, exp vs.
İlginiz alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim.
- Konular
- 83
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 19d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 127
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 1,038
- DevLira
- 3
anksoft.net öneririm
- Konular
- 11
- Online süresi
- 16h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 368
- DevLira
- 0
Gözüme ilk çarpan da bulut medya olmuştu.
bulutmedya.org tavsiyemdir gayet ilgililer
Peki neden dolayı tavsiye. Mesela oyunda bir sorun olduğunda hemen çözmeyemi çalışır veya bunun gibi ?BulutMedya.org tavsiyemdir.
Son düzenleme:
- Konular
- 11
- Online süresi
- 16h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 368
- DevLira
- 0
Evet bu adam hep olumlu yorum alıyor. Bende uzun soluklu ciddi bir proje düşünüyorum filesi buna çok uygun umarım anlaşabilir ve uzun süre bulut medya ile çalışabiliriz. Kararımı verdim sayılır, ayın sonuna doğru serveti açtığımda buradan nasıl çalıştıklarına dair paylaşım yapacağım. En azından diğer insanlarda kötü firmalarla çalışmamış olur.Oyun içi desteği var ayriyetten diğer firmalar gibi sadece lafta 7/24 üz demiyorlar bütün firmalar 7/24 yazmış ama hikaye mansur külahıma anlat, bulutmedya gerçekten öyle denedim her gece her sabah her saat şuan çalışmıyorum eskiden çalışıyordum. Tekrar alıcam yakında.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)