romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kristal hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helipax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

helipax

Level 8
TM Üye
Konular
256
Reaksiyon Skoru
270
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
155
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba sayın Elymt2 yönetim üyeleri benim bir önerim olucaktı kristal hakkında bildiğiniz üzere oyun içerisinde kristal satışı yapılıyor karakter sahipleri istediği itemi kendisi almak istiyor ve kendisinde kristal olmadığından alamıyor ve kristali satan kişilerden almak zorunda kalıyor bu durumda karakter sahibinden item yada T alıp kristal vermeyip kaçan kişiler yada istenilen itemi yaptırıp almıyan kişiler çıkabiliyor bunu önlemek için nesne markete 50 ve 75 kristal değerinde kuponlar eklense o kuponlar ticarete açık olsa ve bozdurulduğunda bozdurulan hesaba 50 75 kristal eklense sizcede güzel olmazmı hem hırsızlık olaylarında biraz daha azalma olur hemde ticaretler çok daha güvenli bir hale gelir umarım bana katılırsınız iyi forumlar @admin; @zeyn0; @erdemaa; @Avesequick; @Shorty;

Son düzenleme:
Çok Mantıklı kardeşim, katılıyorum çok dolandırıcı var 10 25 50 75 kristal olsa iyi olur

Çok Mantıklı kardeşim, katılıyorum çok dolandırıcı var 10 25 50 75 kristal olsa iyi olur
​Aynen kardeşim işte böyle bir seçenek olur ise hem hırsızlık olmaz hemde ticaretlerimiz çok daha güvenli hale gelir

bu konuyu bosuna xzeyn0 karekterıne yazıyorsun oyunda gm lıgini kötüye kullanıyor ss lerını war bnde konusmların hpsını atıcam admıne

Merhaba sayın Elymt2 yönetim üyeleri benim bir önerim olucaktı kristal hakkında bildiğiniz üzere oyun içerisinde kristal satışı yapılıyor karakter sahipleri istediği itemi kendisi almak istiyor ve kendisinde kristal olmadığından alamıyor ve kristali satan kişilerden almak zorunda kalıyor bu durumda karakter sahibinden item yada T alıp kristal vermeyip kaçan kişiler yada istenilen itemi yaptırıp almıyan kişiler çıkabiliyor bunu önlemek için nesne markete 50 ve 75 kristal değerinde kuponlar eklense o kuponlar ticarete açık olsa ve bozdurulduğunda bozdurulan hesaba 50 75 kristal eklense sizcede güzel olmazmı hem hırsızlık olaylarında biraz daha azalma olur hemde ticaretler çok daha güvenli bir hale gelir umarım bana katılırsınız iyi forumlar @admin; @zeyn0; @erdemaa; @Avesequick; @Shorty;

Katılıyorum onura bu sayede hırsızlık olaylarını düşük seviyeye getirebiliriz ve ticaretlerimiz daha güvenli olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri