Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevap bekliyorum acil !?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan runorunoruno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 284
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu gün kızıl ormanda gezerken birisi item istedi bende itemi verdim falan tam o birsürü slot olan yerdeydim ve yanlış hatırlamıyorsam 3-5 slota skill attım bu olaydan 1-1buçuk saat sonra birisi pm den slotlara ks attın ban yiyeceksin dedi vidyoyuda attım dedi ( vidyoyu bulamadım ) bende 1-2 arkadaşa sordum - slotlara ks atmakla ban yenirmi ? diye onlarda yok dedi fakat ben bir sorayım dedim ne olur ne olmaz ?

Bu gün kızıl ormanda gezerken birisi item istedi bende itemi verdim falan tam o birsürü slot olan yerdeydim ve yanlış hatırlamıyorsam 3-5 slota skill attım bu olaydan 1-1buçuk saat sonra birisi pm den slotlara ks attın ban yiyeceksin dedi vidyoyuda attım dedi ( vidyoyu bulamadım ) bende 1-2 arkadaşa sordum - slotlara ks atmakla ban yenirmi ? diye onlarda yok dedi fakat ben bir sorayım dedim ne olur ne olmaz ?

Videolu kanıt varsa gereken yapılır ama ticket atmalısınız buraya

Rekabet ortamına dayanan bir oyun,slotunada dalarsın kasan adamıda kesersin.Hepsi kurallar dahilinde bişey olmaz merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri