Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevap bekliyorum acil !?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan runorunoruno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 284
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

runorunoruno

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu gün kızıl ormanda gezerken birisi item istedi bende itemi verdim falan tam o birsürü slot olan yerdeydim ve yanlış hatırlamıyorsam 3-5 slota skill attım bu olaydan 1-1buçuk saat sonra birisi pm den slotlara ks attın ban yiyeceksin dedi vidyoyuda attım dedi ( vidyoyu bulamadım ) bende 1-2 arkadaşa sordum - slotlara ks atmakla ban yenirmi ? diye onlarda yok dedi fakat ben bir sorayım dedim ne olur ne olmaz ?

merak etme birşy olmaz

Bu gün kızıl ormanda gezerken birisi item istedi bende itemi verdim falan tam o birsürü slot olan yerdeydim ve yanlış hatırlamıyorsam 3-5 slota skill attım bu olaydan 1-1buçuk saat sonra birisi pm den slotlara ks attın ban yiyeceksin dedi vidyoyuda attım dedi ( vidyoyu bulamadım ) bende 1-2 arkadaşa sordum - slotlara ks atmakla ban yenirmi ? diye onlarda yok dedi fakat ben bir sorayım dedim ne olur ne olmaz ?

Videolu kanıt varsa gereken yapılır ama ticket atmalısınız buraya

Rekabet ortamına dayanan bir oyun,slotunada dalarsın kasan adamıda kesersin.Hepsi kurallar dahilinde bişey olmaz merak etme.

Kişiyi tartaklayıp hakaret etmedikten yada rahatsızlık vermedikten sonra ban cezası almazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri