mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Dolandırılık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edri4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dün ben dolandırıldım ama nasıl dolandırıldım bir türlü anlamadım dolandırıldıktan sonra işi çaktım bunuda sizlerle paylaşmak istedim sizde bu nedenle dolandırılabilirsiniz.

Ben ionia da oynuyorum pazarcıyım ucuzdan item alıp satıyodum. dün +8 sherion aldım ve buy kurdum akşama kadar bekledim 4-5 tane pm geldi ama en uygun bulduğum teklifi beni dolandırılan adam yaptı. 20 gb de anlaşmıştık ve itemi ona satıcaktım ama adam şöyle dedi bana oyunda arkadaşın filan varsa ona itemi ver şimdi itemde düpe falan vardır dedi tamam dedim bende benim diger çara aktardım sonra adama pm attım bak dedim tamam dedi tekrar diger cara aktar dedi bende öyle yapım yapıcaktım ama bir türlü olmadı benim nickimle başka birisi bana trede atıyordu 3-4 kere tredeyi kapattım ama bi türlü olmuyordu eni sonunda kafam karıştı ve itemi benim nickkimdeki adama verdim ben bunun varkında diğildim tabi olaydan 5 dk falan sonra kafamı toparladım ve bi arkadaşa sordum bu olayı oda dedi ki 2 hafta önce benim başımada geldi bu olay onunda +9 raptoru gitti. sizde dikkatli olun benim bir kere başım yandı sizinde yanmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri