NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sakaryalımdan ADMİNE Cevap !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sakaryalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 327
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sakaryalim

Level 8
TM Üye
Konular
455
Reaksiyon Skoru
235
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
145
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Adminim işiniz'ze gelirmi bilmiom ama bu üyeligi geri isdiom altakileri okur sanız iyi olur ! cevap atın atmassanız büyük olaylar cıkıcak Evt arkadaşlar konuyu acma amacım soylim Yunus-54 adlı üyeligi Caldırma sebebim özet bişey dicem : Yunus-54 turkmmo da D.mod luk yapdı ve şansını kaybeti bu seriven nasıl başladı anlatalım sizlere
Yunus-54 üyeligi acma sebebemin 1 amacı 54 Sakarya plakası oldugu için ve yunus -54 yanı ben sakaryada oturdugum için adımda yunus oldugu için yunus-54 acdım tabi bu üyeligi yunus54 de yapardım emre-28 bakdım - koymus bende koyim dedim sonracım biz metin2 ye cok meraklıyız ya oynamayı bırakıp kurulumu peşine düştük ozamanlar yunus-54 yani ben bide emre-28 2miz metin2 kurulumunu öğrenmekle uraşıoz ne bilim emre araşdırıo bilmiyoruzki bakdım emre paylaşmışş bi video almanın birisi koymus onu paylaşmış ama oda cok acayıp şeyler yapıyordu hamachi server kurmakla alakası yokdu diyim size neyse bunları gecelim.....

Ben Yunus-54 Metin2 kurulum uzmanı diyelim biz
Arkadaşlar bildiginiz gibi metin2 kurulum anlatımları paylaşımları npcler işde Ftp anlatımı anlatım Size ve sizlerde cok teşekürler ediniz bazıları biliom dedi ama bilmiodu kıskancına cuk dediler bn bu işe ilk başladıgımda millet hep pc kur diolardı taki ege ye rast Gelene kadar Ege kim diceksiniz cok meraklı bi cocuk dur kendisi bu cocugun merakı beni bitirişi oldu nasıl mı anlatayım bu arkadaşa metin2 en az pc size yani bilgisayarına en az 50 defa kurmuşumdur serveri bozuyor ben kuruodum her seferinde neyse bu kurulumu öğrendi tabi bana sora sora benim bildiklerimi de öğrendi sonra üyeligimi isdedi dedi bende paqylaşım yapım bende bişeyler biliyorum dedi verdim tam bunla 2 ay 2iz aynı üyelik ile turkmmoda gezdik ben o üyeligi ondan önce zatne kullanıyordum onada verdim saf gibi D.mod oldum işde bu çoçugun gözü acıldı üyeligimi caldı aradan 2 hafta gecdi ben pc girmedim 2 hafta girdim üyelige giremiom ege desen msn acmıo meyersem engelemiş : tabi turkmmoda bakdım üyelik acık sordum soruşdurdum benim üyelik ile takılıyor işde ben gercek adım Ege göbek adım yunus 54 nie koydun dio sormuşlar oda öylesine rakam demiş
sonra ben üyeligi isdedim aldım ama güvendim ona gene tabi kıskandı küfürmü edi naptı ise banned yedik sonra yunus-54 adlı üyeligi bidaha kulanmadım o gidi başak forumlarda acdı kulandı ünlüyüz ya biz oda gidiyor baska forumlarda kulanıyor adımızı googlede adımız sabitte bide arkadaşlar bu oay boyle işde ege dedigim kişi adı metin2 pvp saygılar üyeligim en son onun elinde idi turkmmo dan başka biyerde Yunus-54 adını be nacmadım tek burda acdım ve üyeligimi geri isdiyorum vermenizi beklerim saggılarımla !!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bildiğim Kadarıyla Hesap Güvenliği Size Aittir Hİç Bir Şey Yapılmaz Galiba Siz Şifrenizi Vermekle En Büyük Hataya Düşmüşşsünüz Yapılabilecek Bir Şeyin Olmadığını Düşünüyorum..

kardeş sonuna kadar okuduysan hakılısın okumadıysan sn hatalısın düşün artık ne demişşim sana :D

Hesap Güvenliği Size Aittir Bu tür konular açmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri