Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

o sekılde olucagını zannetmıyorum ama olursada cok zevklı olabılır sıtede sadece 6-7 efsn aynı zamanda çöl kus vs vs satılırsa daha mantıklı olabılır tabıkı bu tamamıyen adminlerın kararı :) :ka19:

Çölü felan bırakın artık beta zırhlar ve beta silahlar varken ;) Markette beta zırh ve beta silahları bekliyoruz ;)

Çölü felan bırakın artık beta zırhlar ve beta silahlar varken ;) Markette beta zırh ve beta silahları bekliyoruz ;)

Kardeşim Markette Beta zırh ve Silahlar satılırsa yine oyunun düzeni bozulmazmı ? Adeletsizlik olur en basta.

Kardeşim Markette Beta zırh ve Silahlar satılırsa yine oyunun düzeni bozulmazmı ? Adeletsizlik olur en basta.

Neden adaletsizlik olsun kardeşim ely3 editsiz aynı şekilde marketden alınan silahlar zırhlar var , bu server tr yi kapsamalı beta zırh ve silahların olması lazım. Anladıgım kadarıylada gelicek zaten resimleri koyulmuş. Serveri bekliyoruz :ka19:

Neden adaletsizlik olsun kardeşim ely3 editsiz aynı şekilde marketden alınan silahlar zırhlar var , bu server tr yi kapsamalı beta zırh ve silahların olması lazım. Anladıgım kadarıylada gelicek zaten resimleri koyulmuş. Serveri bekliyoruz :ka19:

Kardeşim Kutsal ile Ejdarha dişi kılıcını bir tutamassın sanırım. Emek serverde emeksizlik olmaz.

Kardeşim Kutsal ile Ejdarha dişi kılıcını bir tutamassın sanırım. Emek serverde emeksizlik olmaz.

Ely3 de ona bakarsan editsiz bir server ben o silahlardan bahsetmiyorum :ka19: Rivuletden vs bahsediyorum marketde satılan 95 silahlarından aynı zamanda marketde zırh satışıda yapılıyor orasıda editsiz server, sonuçta emek serveride olsa bu adamların para kazanmadan o serveri açma şanşları yok sunucu parası vs kolay işler değiller bunlar :ka19: Gördügüm kadarıylada beta zırhlar ve silahlar gelicek face sayfasında koyulmuş resimleri. :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)