kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bk düşürmeli olacağını bana söyleyen kişiden daha yetkili kimseyi bulamazsın Shorty söyledi

onu yakınlarda anlarız ama öyle bir şey olursa çoğu kişi sevmeyebilir ters tepki yaratabilir veya çokta sevilebilir

Birde benim bi sorum var , Bu 7x oyunda tamamen kalktı degilmi ? Kimse kimsenin emeğini yemesin artık.

Yeni Server
Marketi tamamen editsiz olacak ( Kraliyet zırhı satışı dahi olmayacak )
Eğer bir aksilik olmazsa baştan hazırladığımız dosyalarla kurulacak,

Açılış tarihi olarak büyük ihtimal sömestr tatilinde ya da 1 gün kala açılabilir. Tam tarihi bu hafta sonuna doğru duyurular kategorisi ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağım.

Çok iyi bir haber adminim, sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Birde benim bi sorum var , Bu 7x oyunda tamamen kalktı degilmi ? Kimse kimsenin emeğini yemesin artık.

kalktı serverin packi ile kesinlikle oynanma yapılmıyor , autopack TR den güçlü kesinle oyunda 7x item calma gibi şeyler yok cadıda ki ejderde ki itemler de yere düşmüyor artık direk envantere geliyor

dıkat;15904434' Alıntı:
kalktı serverin packi ile kesinlikle oynanma yapılmıyor , autopack TR den güçlü kesinle oyunda 7x item calma gibi şeyler yok cadıda ki ejderde ki itemler de yere düşmüyor artık direk envantere geliyor

En iyisi kardeşim , Jüpiterde sinirden kuduruyordum resmen sen okadar emek ver itemi düşür adamın teki alsın bumudur yani olay :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)