- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ely#3 Server Sorunları Ve Çözümleri
Bildiğiniz gibi ELY3 serveri 3 serverin birleşiminden oluşuyor.Destandan gelenler zamanındaEfsun rahat geldigi için itemlerini rahat rahat yapmış bunun arasına Jüpiter'i katarsak
Jüpiterde sadece Kılıç Bıçak Çiftel Ok Çan Vb, gibi savunmalar Yapılı oldugundan dolayı
Jüpiterden Gelenler Cok Rahat farkedilcek bir zorluk çekmekte zaten bir coguda oyunu bırakmış durumda.
Bundan dolayı haklı rekabet olması için biz yeni bir server açılmasını istiyoruz MMOMT2
oyunundaki JUPİTER gibi sadece kılıç bıçak çiftelli nedeni ise ELY3 şuan haksız bir rekabet olmasıdır.
ELY4 açarsınız eski jupiter kullanıcılarıda oraya gelme ihtimali olur.
Destandan gelen arkadaşlara yetişmek artik bir süre sonra imkansiz yeni bir ortam oluşturursanız
Daha eğlenceli ve daha kalabalık olcagımıza inanıyoruz bu konuyu açarken tek
Kendi üşüncemiz degil 50-100 kişiye sordugumuz yeni server konusuna aldıgımız olumlu cevap
Yüzünden acıyoruz yakın zaman içinde gelecek patch birlikte ELY4 serverinin
Açılmasını istiyoruz.BİZ ÇÜNKÜ HAKLI REKABET istiyoruz.
Market Acısından'da sizin açınızdan iyi olucagını Düşünerek böyle Birşeyi size
Sunmayı Düşündük.
Saygılar Ely#3.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yeni Server
Marketi tamamen editsiz olacak ( Kraliyet zırhı satışı dahi olmayacak )
Eğer bir aksilik olmazsa baştan hazırladığımız dosyalarla kurulacak,
Açılış tarihi olarak büyük ihtimal sömestr tatilinde ya da 1 gün kala açılabilir. Tam tarihi bu hafta sonuna doğru duyurular kategorisi ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağım.
Arkadaşlara katılıyorum... Güzel bir fikir...
Aynen katılıyorum yenı serverın açılması cok guzel olur zaten beta server vardı 3 ay sonra açılcak dedıler hala açılcak
Zaten bu savaşçılara karşı savunma saldırı v.b efsunlar oyunun dengesini alt üst ediyor 1 2 k vuruyoruz bu efsunların olmadığı yeni bir server açılabilr
Aynen katılıyorum yenı serverın açılması cok guzel olur zaten beta server vardı 3 ay sonra açılcak dedıler hala açılcak
Aynen kardesım Yenı Server Acılması Daha Mantıklı.
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Kesinlikle katılıyorum emir abi haklı rekabet için yeni bir kılıc bıcak çiftelli KARAKTERSİZ yeni bir server acılsın
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Zaten bu savaşçılara karşı savunma saldırı v.b efsunlar oyunun dengesini alt üst ediyor 1 2 k vuruyoruz bu efsunların olmadığı yeni bir server açılabilr
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...