- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 82
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yeni Server
Marketi tamamen editsiz olacak ( Kraliyet zırhı satışı dahi olmayacak )
Eğer bir aksilik olmazsa baştan hazırladığımız dosyalarla kurulacak,
Açılış tarihi olarak büyük ihtimal sömestr tatilinde ya da 1 gün kala açılabilir. Tam tarihi bu hafta sonuna doğru duyurular kategorisi ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağım.
Bu haberi duymak gayet güzel oldu, beta zırhlar ve silahlar konusunda bilgi verebilirmisiniz ?
- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Bk falanda olmayacak diye duyduk.Çok saçma olur olacaksa bile eskisi gibi 10 bk da grand açabilelim
kim den duydun kardeş admin burada açıklama yapıyor devamlı öyle bir şey olmaz olsa da zaten yetkililer burada söylerler lütfen başkalarının kafasını karıştırmayalım böyle polemiklerle
bu arada çok mutlu oldum okuldan gelip her gün forumu takip etmekten sıkılmıştım herkese hayırlı olsun yeni server tüm emeği geçen konuda sw nin açılmasında adminlere gmlere sizlere vs hepimiz için hayırlısı olsun güzel bir karne hediyesi oldu öğrencilere
ow yeah
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
dıkat;15903534' Alıntı:kim den duydun kardeş admin burada açıklama yapıyor devamlı öyle bir şey olmaz olsa da zaten yetkililer burada söylerler lütfen başkalarının kafasını karıştırmayalım böyle polemiklerle
bu arada çok mutlu oldum okuldan gelip her gün forumu takip etmekten sıkılmıştım herkese hayırlı olsun yeni server tüm emeği geçen konuda sw nin açılmasında adminlere gmlere sizlere vs hepimiz için hayırlısı olsun güzel bir karne hediyesi oldu öğrencilere![]()
ow yeah![]()
Bk düşürmeli olacağını bana söyleyen kişiden daha yetkili kimseyi bulamazsın Shorty söyledi
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yeni Server
Marketi tamamen editsiz olacak ( Kraliyet zırhı satışı dahi olmayacak )
Eğer bir aksilik olmazsa baştan hazırladığımız dosyalarla kurulacak,
Açılış tarihi olarak büyük ihtimal sömestr tatilinde ya da 1 gün kala açılabilir. Tam tarihi bu hafta sonuna doğru duyurular kategorisi ve sosyal medya hesaplarımızdan duyuracağım.
Tşkler.

- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bk düşürmeli olacağını bana söyleyen kişiden daha yetkili kimseyi bulamazsın Shorty söyledi
o sekılde olucagını zannetmıyorum ama olursada cok zevklı olabılır sıtede sadece 6-7 efsn aynı zamanda çöl kus vs vs satılırsa daha mantıklı olabılır tabıkı bu tamamıyen adminlerın kararı
:ka19:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...