- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Açıklama yapılsa nolcak oyunda hile var adamlar ticarete dökmüş siz yeni server diyorsunuz adam botla 2dakikada yapcak itemi biz boş boş efsun
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncel
Emre öncelıkle söyle bı mantık dusunelım oyunda hıle olabılır evet varda bılıyorum efsun botu yang toplama ws ws hıleler var su sıralarda Jupıter serverınde admın panelıne gırerek c9 b9 a9 serıler dızmıs ınsanlar göruyorm 0 efsunlu DissToo die bır arkadas sanırım onur ısmı ama yenı server acılırsa sen ne kadar efsn atarsan at veya onlar botla ne kadar efsn atarsa atsn sans ısı tamamıyen ama söyle bı durum varkı mesela adam bota 15 kılıc 15 bıcak 15 cıft el 15 çan 15 savascı efsn yazdı atıp atıp duruyor ama gelmıyor söyle efsnlar kactıgını dusunelm 15 bıcak 15 kılıc 15 cıft el 15 sura 15 savascı kactı gıbısınden olamazmı kesınlıkle olur ama o adam 4 karakter efsun secıyorsa bılemem sunucu yönetıcılerı kesınlıkle bu ıse bı el atıcaktır bu sorun çözulmedende yenı server acılmasını istemıyorum acıkcası.
iyi Forumlar.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bir bilgilendirme gelse artık ne zaman açılacağına dair.ona göre marketten item alacağız
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Emre öncelıkle söyle bı mantık dusunelım oyunda hıle olabılır evet varda bılıyorum efsun botu yang toplama ws ws hıleler var su sıralarda Jupıter serverınde admın panelıne gırerek c9 b9 a9 serıler dızmıs ınsanlar göruyorm 0 efsunlu DissToo die bır arkadas sanırım onur ısmı ama yenı server acılırsa sen ne kadar efsn atarsan at veya onlar botla ne kadar efsn atarsa atsn sans ısı tamamıyen ama söyle bı durum varkı mesela adam bota 15 kılıc 15 bıcak 15 cıft el 15 çan 15 savascı efsn yazdı atıp atıp duruyor ama gelmıyor söyle efsnlar kactıgını dusunelm 15 bıcak 15 kılıc 15 cıft el 15 sura 15 savascı kactı gıbısınden olamazmı kesınlıkle olur ama o adam 4 karakter efsun secıyorsa bılemem sunucu yönetıcılerı kesınlıkle bu ıse bı el atıcaktır bu sorun çözulmedende yenı server acılmasını istemıyorum acıkcası.
iyi Forumlar.
Adam sadece kılıç bıçak çift el efsunları seçip, yanına 0 0 0 oran verdiği zaman içerisinde kılıç bıçak çift el geçen tüm efsunlarda bot duracaktır. Haklı rekabet isteseniz de imkansız zaten. Hile kullananların canı cehenneme, Ely3'e Jüpiter'den geçtim ve çok memnunum. Yeni server açılması zaten serverların birleşme nedenine ters düşüyor. Umarım böyle bir şey olmaz. İyi günler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...