- Konular
- 503
- Reaksiyon Skoru
- 1,239
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 235
- MmoLira
- -29
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Editsiz olarak yeni bir server açılması bencede iyi olur
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Editsiz olarak yeni bir server açılması bencede iyi olur
Editsizden cok kılıc bıcak çiftelli karaktersiz olmasını istiyoruz en büyük özellik olarak ETP LANET satılmasın istiyoruz 90 lık sılah max peki böyle olursa gm nasil para kazancak diyor gm arttırma 2kristal değişmeyi 3kristal yapsın droplar sabit 250 yapsın çölleri 40 Kristal kuşlar 10 kristal panda 15 kristal 30gunluk saclar 20 kristal satsın biraz zam yapsın nedeni ise 95lik silahları olmadan server kafadan 1000-2000 kişi üstü oynuyacakken b kralyet gelince lanet insanlar oynamıyor bunları göz önünde bulundurarak acmalı yeni server
- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
guncel
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ely#3 Server Sorunları Ve ÇözümleriBildiğiniz gibi ELY3 serveri 3 serverin birleşiminden oluşuyor.Destandan gelenler zamanında
Efsun rahat geldigi için itemlerini rahat rahat yapmış
Destandan gelen arkadaşlara yetişmek artik bir süre sonra imkansiz yeni bir ortam oluşturursanız
Daha eğlenceli ve daha kalabalık olcagımıza inanıyoruz bu konuyu açarken tek
Kendi üşüncemiz degil 50-100 kişiye sordugumuz yeni server konusuna aldıgımız olumlu cevap
Yüzünden acıyoruz yakın zaman içinde gelecek patch birlikte ELY4 serverinin
Açılmasını istiyoruz.BİZ ÇÜNKÜ HAKLI REKABET istiyoruz.
Market Acısından'da sizin açınızdan iyi olucagını Düşünerek böyle Birşeyi size
Sunmayı Düşündük.
Saygılar Ely#3.
Ben destanlıyım. Bende serverde tek olan küpeden şuan serverda belkide 8-9 tane var. Ama nedense benim (eski Juventa) itemlerimi foruma atıp destan çok kolay denmiş. Birleşmeden hemen sonra destandakiler gördü ki hala loncalıklarına karakter savunması getiren var. Üstelik birleşmeyle gaza gelip oyuna dönen destanlı arkadaşların charları da malum. Destanda vs atma modasının nerdeyse 2 yıl önce bittiğini de hesaba katarsanız...
Marsta oynayan QCyPRuS01Q (uğur) da kıbrıstaydı diye yüzyüze görüştük misafir olduk. Destanla birleştiği günden beri 1 tane kolye bile yapamadı.
Bizim loncanın da (1071) 2-3 kişi hariç hepsi destanlı ve efsun geliyor çünkü yarısı para kasıp yarısı efsun atıyor tam gün.
Bence destanla diğerleri arasında ciddi bir oyun disiplin farkı var.
Biz bu zorluk içinde inşallah kolay serverla birleşmeyiz diye yöneticiye çok yakındık ve hep aynı tepkiyi aldık; "ne daha zor ne daha kolay, ama orda destan piyasasını bozacak itemler yok incelendi". Diğerlerine kolay denmiyor kimse tarafından ama destan hariç geri kalanın %75 i falan DEPO ARKASI CHARI dizmek için canını yemiş.
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sw Birleşmesi Başından Beri Şaçmalıktı Bnce Noşuna Milletin Emeği Gitti Harcadığı Zamanlar Havaya Uçtu 15 15 15 Hp İtem Getirince Yada 5-10 Sura Zengin Olurduk Şimdi 10 T Den Satılmıyo 5-10 Sura Mıllette A9 Dolu
Jüpiterde A9 Sura Yoktu Zamanında Basmıştım Müslüme Satmıştım 80 T Denmi Ne Ne Günlerdi Be Özlüyorum O Zmnları İnşşallah Yeni Sv Açılırsa Orada Olucam :ka19:
Lenka- KALDERON
Jüpiterde A9 Sura Yoktu Zamanında Basmıştım Müslüme Satmıştım 80 T Denmi Ne Ne Günlerdi Be Özlüyorum O Zmnları İnşşallah Yeni Sv Açılırsa Orada Olucam :ka19:Lenka- KALDERON
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...