Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet, ninja seti de var diğer hesabımda

Saman Acmanın sebebı kmsenın samana atak dızmemesı ve savunma dızmemesı yanlısmıyım aynı zamanda ortalamalı canla delıcı 3k 4k ustu vurdugu ıcın o karakterde olmayı daha cok sevıyorsunuz ama söyle bı durum var karakter dengelemesı yok karakter dengelemesı su sekl yok 75 yarı ınsan + 80 sura atakla topluda 2 k suıkast atıyorm ondan dolayı nınjaların serverde cöktugunu rahatlıkla göruyorm aynı zamanda karabuyu suranın baslık kostum olarak karabuyude kıtledıler saman sklmı atabılıyor hayır atamıyor ama söyle bısey var ortalamalı can oldugundan dolayı ortalamayla rahatlıkla vuruyor ama yenı serverde yapamassnz :) İyi Forumlar.

bak işte canım kardeişms en 10yarı 15büyü 15şaman 15 savascı kaska atıyorum lüks diyorsunda senin şaman açma sebebin belli azz vuruyorlar atak dizmiyorlar hngiz şamanı severek oynuyor gmler yeni serverda ETP lanet filan satmasın da diyoruz biz sadece 90 lık silahllara kadar senin lüks dedigin itemden atak almasak vuramıyoruz 80 sura atak 80 yarıyla adam vuramıyor

Inan bana yenileri bilmem de destana başladığımdan beri şaman oynuyorum. Ortalama can muhabbeti servera kraliyet gelmesi ile bizim skill atamadigimiz için başladı su zamana kadar da geldi. Beni diğer samanlarla karşılaştırmayn derim.

Inan bana yenileri bilmem de destana başladığımdan beri şaman oynuyorum. Ortalama can muhabbeti servera kraliyet gelmesi ile bizim skill atamadigimiz için başladı su zamana kadar da geldi. Beni diğer samanlarla karşılaştırmayn derim.

bak sen sevdiginden dolyıda 10 kişiden 1 i öyle
oyunda 8 karakter var niye 4 karakter kullanıyor millet

Güncel.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)