- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen 8 karakter mi kullanıyorsun ki ? 4 karakter diye sınıflandırdığın ne yada bu şekilde sorayım![]()
8 karakter demesının sebebı Saman Iyilestırmecı ve Ejderha gucu Savascı Zıhınsel ve Bedensel Ninja Bıcakcı Ve Uzak Dövus Sura Büyülü Silah Ve Büyü Çözme
4 Karakter SURA SAVASCI NİNJA SAMAN

- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Tşkler Evet geldım askerden gelelı bı 3 ay kadar oldu Yenı server ısteme sebebımız Haklı rekabet ıcındır oyuncu kaybı degıl aksıne oyuncu kazanımı olacaktır mantıklı dusunursek söyle bı durum var Jupiterden gelenler Oyunu Neredeyse Hepsı bıraktı bızım amacımız arkadaslarımızı gerı kazanmak ve herkezın haklı rekabet ıcınde olmasıdır![]()
aynen abi haklısın bence de yeni server şart
- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
31 sayfa yorum var tek tek hepsini inceledim herkes açılmasını istiyor
admin yorumlarınızı yazmaya devam edin demiş eski mmomt2 nin tadını anca yeni bir server verir böyle tüm oyuncular çorba oldu ben eski id mi bile hatırlamıyorum
yeni
server açılırsa şahsen hiç bir servere para vermezdim bu server de alışveriş yapıcam CagatayDesigner;15736391] @admin; @Shorty; @zeyn0 yetkililerin yorumu bekliyorum bence yarı yıl tatilinden önce açılırsa server bomba gibi patlar
admin yorumlarınızı yazmaya devam edin demiş eski mmomt2 nin tadını anca yeni bir server verir böyle tüm oyuncular çorba oldu ben eski id mi bile hatırlamıyorum
yeni server açılırsa şahsen hiç bir servere para vermezdim bu server de alışveriş yapıcam CagatayDesigner;15736391] @admin; @Shorty; @zeyn0 yetkililerin yorumu bekliyorum bence yarı yıl tatilinden önce açılırsa server bomba gibi patlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Serverin açılmasını bekliyoruz GÜNCEL.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...