bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sa İyi Forumlar

Ben Jüpiterde Oynuyan Eski Oyunculardanım Aradabir Girip Baktığım Ely3 De Jüpiterden Kımse kalmamış Olarak Görüyorum varsada Ben Tanımıyorum :D
Benim Ve Arkadaşlarımın Oynu Bırakmasının Sebebi Sw Birleşimi Olmuştur Ve Çarların Nick Deişimi :D Yeni Bir Sw Açarsanız Belkide Eski Günlerdeki Gibi Ortamlar Savaşlar olabılır En Azından Sw Kalabalık Olur Eger Yeni Sv Açılırsa Jüpiterden oyunu Bırakan Arkadaşlarımın Neredeyse Tamamının Geri Geliceğini Düşünüyorum

İnşallah Yeni Bölüm Açılır Ve MMOMT2(ElyMt2) Eski Günlerine Döner

Sa İyi Forumlar

Ben Jüpiterde Oynuyan Eski Oyunculardanım Aradabir Girip Baktığım Ely3 De Jüpiterden Kımse kalmamış Olarak Görüyorum varsada Ben Tanımıyorum :D
Benim Ve Arkadaşlarımın Oynu Bırakmasının Sebebi Sw Birleşimi Olmuştur Ve Çarların Nick Deişimi :D Yeni Bir Sw Açarsanız Belkide Eski Günlerdeki Gibi Ortamlar Savaşlar olabılır En Azından Sw Kalabalık Olur Eger Yeni Sv Açılırsa Jüpiterden oyunu Bırakan Arkadaşlarımın Neredeyse Tamamının Geri Geliceğini Düşünüyorum

İnşallah Yeni Bölüm Açılır Ve MMOMT2(ElyMt2) Eski Günlerine Döner

Bizde onun için ugrasıyrouz bizde marstan gelmeyiz ama burda gerçekten mantık saçma millet sevdigi karakteri degil güçlü karakteri oynamak zorunda kalıyor 80 yarı 80 surayla 2k atılıyor zevki kalmıyor ortamı yok kimse birbirini tanımıyor millete yetişmek imkansiz rekabet yok hırs yok bizde ondan dolayı yeni bir sw istiyoruz

Yeni server açılması ve bu serverın eski jüpiter gibi olması lazım efsunların da karakter savunması ya da atağı olmaması lazım.Max efsun oranı 15 olması lazım.Adminin böyle bir düşüncesi olduğunu biliyorum fakat tam tarihi bilmiyoruz.Yılbaşına doğru tam bir açılma tarihi verebilirim dedi.

Yeni server açılması ve bu serverın eski jüpiter gibi olması lazım efsunların da karakter savunması ya da atağı olmaması lazım.Max efsun oranı 15 olması lazım.Adminin böyle bir düşüncesi olduğunu biliyorum fakat tam tarihi bilmiyoruz.Yılbaşına doğru tam bir açılma tarihi verebilirim dedi.

İnşallah biz yıl başında açılmasını bekliyoruz ve oran olarak zor olmasını karakter mantıgıda aynı şekilde karkatersiz olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)