- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Destan serverının efsun getirme oranı kolay falan değildi senin getirmeye çalıştığın efsun kılıç bıçak çiftel sizde ek olarak zorluk olsun diye yansıtma ateş rüzgar vb. var sizin istediğiniz yada eskiden oynadığınız server tipi bana sorarsan fazlasıyla kolay efsun açısından. Destan bana sorarsan tam anlamıyla emek isteyen bir server tipiydi, herneyse.
Kask olayına gelirsek benim sana anlatmak istediğim 10 yarı 15 büyü 10 veya 15 ataklı bir kask 15 20 max 25T eder senin sordurduğun kask lükse kaçar benim deyimimde ki o parayı da hak eder söylediğin item. Burada haksız bir rekabet yok bana sorarsan inan bana 2 gün ticarete versen kendini eminim ki bizlerden de sağlam şeyler yapacaksındır. Öyle oturduğumuz yerden karakter savunmalı itemleri kimse vermez bize. Efsun at ticaret yap bizlerde bu şekilde geliştirdik hesabımızı. Yanlış anlaşılmasın ben size hakaret etmiyorum küçük düşürmek gibi bir niyetim de yok.
Benim demek istediğim şu istenildiği zaman herşey yapılabilir. Hadi yeni bir server açtılar diyelim çarın burda ? Adamlar çarınızı oraya taşımayacak 0 dan orada mı birşeyler yapmak sizin için iyi olan yoksa, burada hesabınızı elinizdekileri değerlendirip dahada sağlamlaştırmak mı ? Bence bu soruyu bir sorun kendinize derim![]()
dediklerin kendince dogrudur sana tek sorum var karakterin ŞAMAN mı?
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Admin Yeni serverin özelliklerini oylama ile belirlersek sanırım iyi olcak![]()
inşallah
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Belirttiğim gibi kolaya kaçmak gibi birşey bu ama fikrinize saygı duyarım tabi. Oyuncuyuz biz isteğimiz bitmez![]()
öyle yeni server acılcak zaten b.ihtimal
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
dediklerin kendince dogrudur sana tek sorum var karakterin ŞAMAN mı?
Evet, ninja seti de var diğer hesabımda
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Evet, ninja seti de var diğer hesabımda
bak işte canım kardeişms en 10yarı 15büyü 15şaman 15 savascı kaska atıyorum lüks diyorsunda senin şaman açma sebebin belli azz vuruyorlar atak dizmiyorlar hngiz şamanı severek oynuyor gmler yeni serverda ETP lanet filan satmasın da diyoruz biz sadece 90 lık silahllara kadar senin lüks dedigin itemden atak almasak vuramıyoruz 80 sura atak 80 yarıyla adam vuramıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...