noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler sabit ip server açtım ama siteye baglanamıyorum panelim felan herşeyim hazır ama görüldügü gibi bu şekil gözüküyor port site ayar yapabilecek varsa ekleyebilirmi

Yanlıs Yere Yazmıssın Konuyu Kirletme.

Yeni bir sunucu düşüncesi zamanında beta server olarak oyunculara sunulmuştu. Ancak bu server M2-TR Destan serverındaki efsun tarzını örnek alarak yapılan bir çalışma olacaktı ( Karakter Savunma/Atak ).

Bu haksız rekabet olayına gelirsek. Destanda yada şuan ki serverımızda item yapmak görüldüğü gibi zor değil. Kendi açımdan diyorum karakterim silindiği zaman 50T lik bir bakiye ile kendime 0 dan bir şaman dizdim ki siz isteseniz şuan elinizdeki itemleri çıkararak 50T ve üzeri bir bakiyeye sahip olursunuz eminim.

İtem yapmak zor değil işin kolayına kaçmaktır bu. Tabi bu işe çözüm arayacaksınız ama sizden daha madur olan bir server var bu birleşimde, Pixy. Oyuncuların oranları %20 den %10 a kadar düşürüldü. Bu konuda herhangi bir çalışma uygulanmadı işine gelmeyen bıraktı ki çoğu haklıdır kendine göre. O %20 oranları %15 olarak getirseydiler destana piyasa alt üst olacaktı bunada adım gibi eminim zaten bunu düşünerek yapılmış birşey oran düşürülmesi. Haksız rekabet diye birşey yok kendi açınızdan olabilir ama sadece karakter + 3 savunmalı bir kolyeniz olsa yeterli karakter savunmalarınızı 6.7 den yapabilirsiniz bu zor değil. İyi forumlar.

Yeni bir sunucu düşüncesi zamanında beta server olarak oyunculara sunulmuştu. Ancak bu server M2-TR Destan serverındaki efsun tarzını örnek alarak yapılan bir çalışma olacaktı ( Karakter Savunma/Atak ).

Bu haksız rekabet olayına gelirsek. Destanda yada şuan ki serverımızda item yapmak görüldüğü gibi zor değil. Kendi açımdan diyorum karakterim silindiği zaman 50T lik bir bakiye ile kendime 0 dan bir şaman dizdim ki siz isteseniz şuan elinizdeki itemleri çıkararak 50T ve üzeri bir bakiyeye sahip olursunuz eminim.

İtem yapmak zor değil işin kolayına kaçmaktır bu. Tabi bu işe çözüm arayacaksınız ama sizden daha madur olan bir server var bu birleşimde, Pixy. Oyuncuların oranları %20 den %10 a kadar düşürüldü. Bu konuda herhangi bir çalışma uygulanmadı işine gelmeyen bıraktı ki çoğu haklıdır kendine göre. O %20 oranları %15 olarak getirseydiler destana piyasa alt üst olacaktı bunada adım gibi eminim zaten bunu düşünerek yapılmış birşey oran düşürülmesi. Haksız rekabet diye birşey yok kendi açınızdan olabilir ama sadece karakter + 3 savunmalı bir kolyeniz olsa yeterli karakter savunmalarınızı 6.7 den yapabilirsiniz bu zor değil. İyi forumlar.

Düşüncen için teşekkürler biz karaktersiz server istiyoruz karakterli serverin bir anlamı yok 8 karakter var millet 4 karakterler sınırlandırılıyor kılıc bıcak çiftelli metin2TR tipi olursa güzel olabilecegini düşünyoruz bu fikre katılanda baya kişi var

Belirttiğim gibi kolaya kaçmak gibi birşey bu ama fikrinize saygı duyarım tabi. Oyuncuyuz biz isteğimiz bitmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)