shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Admin Yeni serverin özelliklerini oylama ile belirlersek sanırım iyi olcak :)

Yeni bir sunucu düşüncesi zamanında beta server olarak oyunculara sunulmuştu. Ancak bu server M2-TR Destan serverındaki efsun tarzını örnek alarak yapılan bir çalışma olacaktı ( Karakter Savunma/Atak ).

Bu haksız rekabet olayına gelirsek. Destanda yada şuan ki serverımızda item yapmak görüldüğü gibi zor değil. Kendi açımdan diyorum karakterim silindiği zaman 50T lik bir bakiye ile kendime 0 dan bir şaman dizdim ki siz isteseniz şuan elinizdeki itemleri çıkararak 50T ve üzeri bir bakiyeye sahip olursunuz eminim.

İtem yapmak zor değil işin kolayına kaçmaktır bu. Tabi bu işe çözüm arayacaksınız ama sizden daha madur olan bir server var bu birleşimde, Pixy. Oyuncuların oranları %20 den %10 a kadar düşürüldü. Bu konuda herhangi bir çalışma uygulanmadı işine gelmeyen bıraktı ki çoğu haklıdır kendine göre. O %20 oranları %15 olarak getirseydiler destana piyasa alt üst olacaktı bunada adım gibi eminim zaten bunu düşünerek yapılmış birşey oran düşürülmesi. Haksız rekabet diye birşey yok kendi açınızdan olabilir ama sadece karakter + 3 savunmalı bir kolyeniz olsa yeterli karakter savunmalarınızı 6.7 den yapabilirsiniz bu zor değil. İyi forumlar.
Düsüncen mantıklı acıkcası etkılendım ama söyle bı durum var bız pıxy'den bahsetmıyoruz destandan gelen ve mars Jüpiter'den bahsedıyoruz jüpiterden gelenler sadece kılıc bıcak cıft el can ok vb gibi savunmalarla geldı pıxy'de oynamadıgım ıcın sana hak veremıcem ama mantıken dusunursek destandan gelenler 15 15 15 + 15 yada 10 savunmalı kolyelerle 10 yarı 15 buyu 15 sura 15 nınja gıbı ataklarla gelıyor neden jupıter bastan ıtem yapsın pekı buna bı cevabın varmı _?

Düsüncen mantıklı acıkcası etkılendım ama söyle bı durum var bız pıxy'den bahsetmıyoruz destandan gelen ve mars Jüpiter'den bahsedıyoruz jüpiterden gelenler sadece kılıc bıcak cıft el can ok vb gibi savunmalarla geldı pıxy'de oynamadıgım ıcın sana hak veremıcem ama mantıken dusunursek destandan gelenler 15 15 15 + 15 yada 10 savunmalı kolyelerle 10 yarı 15 buyu 15 sura 15 nınja gıbı ataklarla gelıyor neden jupıter bastan ıtem yapsın pekı buna bı cevabın varmı _?

Pixy serverininda özellikleri belirttiğiniz gibiydi. Her oyuncunun efsun dizişi farklıdır dediğim gibi sadece karakterli bir kolye ile 6 7 lerden tamamlarsiniz kendinizi piyasa uçuk bir piyasa değil. Atakli kasklar 10 15 T civarinda satılıyor ki siz bizi suan ki halinizle de gayet iyi bir şekilde zorluyorsunuz sadece biraz uğraş istiyorlar sizden.

Pixy serverininda özellikleri belirttiğiniz gibiydi. Her oyuncunun efsun dizişi farklıdır dediğim gibi sadece karakterli bir kolye ile 6 7 lerden tamamlarsiniz kendinizi piyasa uçuk bir piyasa değil. Atakli kasklar 10 15 T civarinda satılıyor ki siz bizi suan ki halinizle de gayet iyi bir şekilde zorluyorsunuz sadece biraz uğraş istiyorlar sizden.

Dun aksam bı nınja kaskı gördm kardesm 10 yarı 15 buyu 15 sura 10 nınja arkadasa pm attmda 400t dedı acaba 15t mı demesı gerekır :)
Aynı zamanda Destan Zamanında Efsun getırme oranları kolay oldugundan dolayı Bizim yetısme gıbı Bi sansımız Kalmıyor Biz Sadece Dengelı ve Haklı rekabet istiyoruz serverın KARAKTER ATAK VE SAVUNMA olmadan ıstıyoruz :)

Son düzenleme:
Dun aksam bı nınja kaskı gördm kardesm 10 yarı 15 buyu 15 sura 10 nınja arkadasa pm attmda 400t dedı acaba 15t mı demesı gerekır :)
Aynı zamanda Destan Zamanında Efsun getırme oranları kolay oldugundan dolayı Bizim yetısme gıbı Bi sansımız Kalmıyor Biz Sadece Dengelı ve Haklı rekabet istiyoruz serverın KARAKTER ATAK VE SAVUNMA olmadan ıstıyoruz :)

Destan serverının efsun getirme oranı kolay falan değildi senin getirmeye çalıştığın efsun kılıç bıçak çiftel sizde ek olarak zorluk olsun diye yansıtma ateş rüzgar vb. var sizin istediğiniz yada eskiden oynadığınız server tipi bana sorarsan fazlasıyla kolay efsun açısından. Destan bana sorarsan tam anlamıyla emek isteyen bir server tipiydi, herneyse.

Kask olayına gelirsek benim sana anlatmak istediğim 10 yarı 15 büyü 10 veya 15 ataklı bir kask 15 20 max 25T eder senin sordurduğun kask lükse kaçar benim deyimimde ki o parayı da hak eder söylediğin item. Burada haksız bir rekabet yok bana sorarsan inan bana 2 gün ticarete versen kendini eminim ki bizlerden de sağlam şeyler yapacaksındır. Öyle oturduğumuz yerden karakter savunmalı itemleri kimse vermez bize. Efsun at ticaret yap bizlerde bu şekilde geliştirdik hesabımızı. Yanlış anlaşılmasın ben size hakaret etmiyorum küçük düşürmek gibi bir niyetim de yok.

Benim demek istediğim şu istenildiği zaman herşey yapılabilir. Hadi yeni bir server açtılar diyelim çarın burda ? Adamlar çarınızı oraya taşımayacak 0 dan orada mı birşeyler yapmak sizin için iyi olan yoksa, burada hesabınızı elinizdekileri değerlendirip dahada sağlamlaştırmak mı ? Bence bu soruyu bir sorun kendinize derim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)