ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Soner arkadaşım bende sana bir cevap vereyim biz şaman geçtik ama ninjada oynadık serverde biliyorsun.Sorup soruşturduk anlatabildimmi.1-1 WS atmak isteyen olursa Ninjaya geçiyorduk ve halada ninjayı kullanıyoruz.Yani herzaman değişiyor sürekli aynı karakterde kalmıyoruz :) Biz Marsta iken Şaman ve Ninja kullanıyorduk sende biliyorsun demi.Hatta bir ara Savaşçı bile kasmıştk o yönden bakcaksak.Tamam isteyen gelsin isteyen gelmesin eyvallah birşey dmeiyoruz Sonercim.Ben atılan yorumları okudum ona göre cevap yazıyorum.Başka konu açmanın anlamı yok :)

Senin dediğin şeyin özetini geçiyim bende sana :)
Ninja oynuyoruz ama toplu savaşta vuramıyor vs de zehirli bulutu var diye tercih ediyoruz,vs de en iyi karakter diye:)
Ninjayı bıraktık çünkü baktık icraat yok,herkes şaman alıyorlar ortalamalı çanı ellerine düz dal babam dal,biz olmasaydık o dediğim adamlardan nasıl daha sağlam olurduk :)
Arkadaşım hepsi bunların hikaye eşit bir ortam var ise karakter bakımından her zaman oynarım oyunu marsta bu ortam eşitti,herkes eşit şartlar altında giriş yaptı sunucuya,bu sv de sağlamlık açısından 4 tane karakter var geri kalan 4 karakter çöp.Kişilerin kullandığı karakterleri yüzdeye vurursan bunu sende görürsün.Bizde bu yüzden diyoruz ki yeni sunucu gelsin tekrardan eşit şartlar altında girelim sunucuya bütün karakterler eşit olsun herkes istediği karakteri oynayabilsin,4 karaktere mahkum kalmasın sağlam olucam diye.Sen istemezsin o senin görüşün o zaman açılırsa gelmezsiniz burda tartışma çıkartılacak bir durum yok istemeyen arkadaşlarda yeni bir konuda görüşlerini belirleyip bu konuyu baltalayıp kapattırmaya uğraşmasın.

Beyler bir server açılacaksa. bu diğer serverların çökmesi demek . evet açın bnm için farketmez kaç senedir oynuyorum yine oynarım ama bu sunu değiştirmez ESKİ mars artık geri gelmez !

eski marsı geri getirmek istiyne yokki yeni ortam yeni rekabet için istiyoruz

Ninja oynuyoruz ama toplu savaşta vuramıyor vs de zehirli bulutu var diye tercih ediyoruz,vs de en iyi karakter diye:)
Ninjayı bıraktık çünkü baktık icraat yok,herkes şaman alıyorlar ortalamalı çanı ellerine düz dal babam dal,biz olmasaydık o dediğim adamlardan nasıl daha sağlam olurduk :)
Arkadaşım hepsi bunların hikaye eşit bir ortam var ise karakter bakımından her zaman oynarım oyunu marsta bu ortam eşitti,herkes eşit şartlar altında giriş yaptı sunucuya,bu sv de sağlamlık açısından 4 tane karakter var geri kalan 4 karakter çöp.Kişilerin kullandığı karakterleri yüzdeye vurursan bunu sende görürsün.Bizde bu yüzden diyoruz ki yeni sunucu gelsin tekrardan eşit şartlar altında girelim sunucuya bütün karakterler eşit olsun herkes istediği karakteri oynayabilsin,4 karaktere mahkum kalmasın sağlam olucam diye.Sen istemezsin o senin görüşün o zaman açılırsa gelmezsiniz burda tartışma çıkartılacak bir durum yok istemeyen arkadaşlarda yeni bir konuda görüşlerini belirleyip bu konuyu baltalayıp kapattırmaya uğraşmasın.

Arkadaşım ben Becerili çan kullanıyorum birkere :) Ben sadece fikrimi söyledim açılsın veya açılmasın demedim.Burada hırsız deniliyor bize çıkartsın döksün ortaya kanıtları.Boş laflar etmesin milletin önünde.

Konuyu kapatırmaya uğraşmıyoruz herkes gibi fikrimizi söylüyoruz...

Aynen Soner yardım edebiliriz.Sonuçta seninle geçirdiğimiz uzun zamanlar oldu veya birbaşkası ile.Biz başka loncaya geçtik diye veya sarı bayrak olduk diye bu arkadaşlığın veya dostluğun bittiği anlamına gelmez.

Soner arkadaşım bende sana bir cevap vereyim biz şaman geçtik ama ninjada oynadık serverde biliyorsun.Sorup soruşturduk anlatabildimmi.1-1 WS atmak isteyen olursa Ninjaya geçiyorduk ve halada ninjayı kullanıyoruz.Yani herzaman değişiyor sürekli aynı karakterde kalmıyoruz Biz Marsta iken Şaman ve Ninja kullanıyorduk sende biliyorsun demi.Hatta bir ara Savaşçı bile kasmıştk o yönden bakcaksak.Tamam isteyen gelsin isteyen gelmesin eyvallah birşey dmeiyoruz Sonercim.Ben atılan yorumları okudum ona göre cevap yazıyorum.Başka konu açmanın anlamı yok

Oyundan konuştuğumuz gibi Soner cim sende şaman aça bilirsin bu senin kararın tek sorun karakter farkıysa onu halederiz

Arkadaslar Tartısmanızı Bölüyorumda Soner Arkadasımızın dedıgı Şu Karakterler Eşit Degil Sızın saman oynamanız yada baskasının saman oynaması önemlı degıl Sadece Karakterler Eşit Degıl ve bız bunu Yenı Serverde İstiyoruz Umarım Anlatabılmısımdır Bos Bos tartısmalara Girmeyınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)