noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Tartısmanızı Bölüyorumda Soner Arkadasımızın dedıgı Şu Karakterler Eşit Degil Sızın saman oynamanız yada baskasının saman oynaması önemlı degıl Sadece Karakterler Eşit Degıl ve bız bunu Yenı Serverde İstiyoruz Umarım Anlatabılmısımdır Bos Bos tartısmalara Girmeyınız.

Tamam dostum dediğim gibi ben server açılsın veya açılmasın demiyorum.Benim takıldığım konu bana burda hırsız deniliyor üstelikte milletin önünde senin bunu yapmana hakkın yok.Anlatabildimmi.

Arkadaslar Tartısmanızı Bölüyorumda Soner Arkadasımızın dedıgı Şu Karakterler Eşit Degil Sızın saman oynamanız yada baskasının saman oynaması önemlı degıl Sadece Karakterler Eşit Degıl ve bız bunu Yenı Serverde İstiyoruz Umarım Anlatabılmısımdır Bos Bos tartısmalara Girmeyınız.

Biz yeni server açılmasın demiyoruz sizin gibi her userin özgür olduğu gibi fikrimizi söylüyoruz

Biz yeni server açılmasın demiyoruz sizin gibi her userin özgür olduğu gibi fikrimizi söylüyoruz
İllaki Söylemen gerekıyor Zaten bu onur verıcı ama bos yere Diyalog Tartısmasına Girmiyelim :)

Tamam dostum dediğim gibi ben server açılsın veya açılmasın demiyorum.Benim takıldığım konu bana burda hırsız deniliyor üstelikte milletin önünde senin bunu yapmana hakkın yok.Anlatabildimmi.
tabıkıde Hakkım olmaya Bilir Ama dusuncemı Belirtıyorum ve bırtek bunu ben söylemıyorm :)

İyi Forumlar Konuyu Kapatalım Lütfen Tartısmayalm.

İllaki Söylemen gerekıyor Zaten bu onur verıcı ama bos yere Diyalog Tartısmasına Girmiyelim :)

tabıkıde Hakkım olmaya Bilir Ama dusuncemı Belirtıyorum ve bırtek bunu ben söylemıyorm :)

Emircim her söylenene inandığını bilmiyordum örenmiş oldum....

Dostum kimler diyor bilmiyorum ama madem hırsızım kanıtla bunu ss,vide her türlü ne varsa yolla destek ekibine.Gereği yapılsın senin içinde rahat kalsın benim içimde.Burda millete hırsız muamelesi yapmayın.

İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)