- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bende editli swde oynadım bıraktım dı bir editsiz yere bakayım dedim şimdi yaptığınız konulara baktıkça hak veriyorum sizlere ortada haksızlık var bende kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eskilere yetişmek imkansız
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Arkadaşlar bende editli swde oynadım bıraktım dı bir editsiz yere bakayım dedim şimdi yaptığınız konulara baktıkça hak veriyorum sizlere ortada haksızlık var bende kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eskilere yetişmek imkansız
Destek için eyvallah çok saol
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ben Jüpiter oyuncusuyum arkadasların aldıgı kararı dusunursek bence tamamen dogru olan bır sey gıbı gelıyor her serverın kendısıne göre artıları vardır mutlaka ama dusunuyorum M2-TR serverınden olan Pixy ve MMOMT2 serverınden olan Jüpiter serverlerıne ait userlerın cok sayıda olmadıgını dusunuyorum Jüpiter serverınde oldugum için çok arkadasım vardı isimler degısmesıne ragmen bakıyorumda ben arkadaslarımdan yoksunum Jüpiter her neyse ne kadar olsada az tutunabılıyorlar caba sarfedıyorlar ama Pixy tamemen serverımızde yok istiyorum ki eşitlik olsun eşit mücadele olsun yeni bir server bence Pixy sunucusunun playerlerı ıcınde Jüpiter Playerlerının hakkı diye dusunuyorum gereginin edilmesını arz ederim ....
Destek için çok sagol
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Guncel.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...