- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler zamanında jupiterde oynuyan biri olarak teşekkürler ben ve 15-20 arkadaşımız lonca halinde oyunu bıraktı eğer böyle birşey olursa gelip bizde başlarız fikriniz gerçekten güzel insanlarında ilginisini cekmişsiniz inşallah olurda geliriz dengeli rekabetli bir server oluşması bizim için cok iyi olur gerçekten cok teşekkürler
Hem Jupiter Olarak Hem Mars Serverı Olarak Bu dusunceyle Hareket Ettik Kardeşim Ama şöyle bısey var oyunda Destan Serverinde Efsun oranları daha kolay geldıgınden dolayı Biz Bu sekıl bısey ıstıyoruz ve inşallah Olacak

- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adaletsiz bir rekabet olan ortamda oynamaktan çoğu kişi memnun değil açıkçası.
Mars'tan gelenler ayrı item Jupiter'den gelenler ayrı item dizdi,iki sv yi bir araya getirdiğinizde zaten jupiterdeki kılıç çift bıçak savunmalarından dolayı marsta oynayanlar ne yapacağını düşünürken birde destan birleşimi çıktı komple itemleri değiştirmek zorunda kaldık.Bizim mars serverinda 2t ye sattığımız kolyeler burda 1000-5000t arası para ediyor.Sorun şurdaki adamlar zaten almış başını gitmiş onları yakalamak için uğraştığımız 2-3 yıllık süreci tekrardan geçirmemiz gerekiyor.Diyenler olucaktır illaki yönetimden beğenmeyen oynamasın diye ama serverlar birleşirken kendi kafalarına göre iş yaptıklarından kimseye bir haber vermeden bu işler yapıldığından dolayı kısmen sap gibi ortada kalmış durumdayız.Biyologlarımız devam etmiyor,itemler desen zaten hiç iç açıcı değil.Yani anlıycanız şartlar eşit değil.Yeni server açılıp Metin2TR tipi bir server olması hem seyir zevkini hemde eğlencesini arttırıcaktır milletin.90 sura atak 80 yarı ile suralara 2k atıyoruz ninja olarak zaten bitmiş durumda çarlar.
Yeni server hem size daha çok gelir hemde bize daha keyifli bir oyun getiriceğini düşünüyoruz.
Tşkler Soner Kardeşim.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Bu söylediklerine aynen katılıyorum altını çiziyorum.Parlak fikir güzel düşünce
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bu söylediklerine aynen katılıyorum altını çiziyorum.Parlak fikir güzel düşünce
Yanımızda oldugunuz için teşekkürler bir cok kişi bu düşüncede haklı rekabet istiyoruz
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben Jüpiter oyuncusuyum arkadasların aldıgı kararı dusunursek bence tamamen dogru olan bır sey gıbı gelıyor her serverın kendısıne göre artıları vardır mutlaka ama dusunuyorum M2-TR serverınden olan Pixy ve MMOMT2 serverınden olan Jüpiter serverlerıne ait userlerın cok sayıda olmadıgını dusunuyorum Jüpiter serverınde oldugum için çok arkadasım vardı isimler degısmesıne ragmen bakıyorumda ben arkadaslarımdan yoksunum Jüpiter her neyse ne kadar olsada az tutunabılıyorlar caba sarfedıyorlar ama Pixy tamemen serverımızde yok istiyorum ki eşitlik olsun eşit mücadele olsun yeni bir server bence Pixy sunucusunun playerlerı ıcınde Jüpiter Playerlerının hakkı diye dusunuyorum gereginin edilmesını arz ederim ....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...