InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Server Açılma İsteği Ely#4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ISheyThaNI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 393
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bu savaşçılara karşı savunma saldırı v.b efsunlar oyunun dengesini alt üst ediyor 1 2 k vuruyoruz bu efsunların olmadığı yeni bir server açılabilr
Tşkler Kardeşim Mantıklı Bence En iyi böyle olur

Bence açılmasın çünkü ely 3dekı oyuncuların çoğu yenı açılan servere gidecek sonuç? Yine server boşalacak bende jupiterden geldim ama gerçekten yeni serverin açılması ely3 serverini bitirir..eski jupiteri hatırlayın bundan 7 8 ay öncesini serverde oyuncu yoktu birleştirilme sonucu oyuncu arttı yenı bır server oyuncu seviyesini daha çok düşürecektir vede yenı oyuncular her zaman yeni serverleri tercih eder ely3 serverini tamamen bitirir adminlerin bu konuyu düşünmesi lazım

Bence açılmasın çünkü ely 3dekı oyuncuların çoğu yenı açılan servere gidecek sonuç? Yine server boşalacak bende jupiterden geldim ama gerçekten yeni serverin açılması ely3 serverini bitirir..eski jupiteri hatırlayın bundan 7 8 ay öncesini serverde oyuncu yoktu birleştirilme sonucu oyuncu arttı yenı bır server oyuncu seviyesini daha çok düşürecektir vede yenı oyuncular her zaman yeni serverleri tercih eder ely3 serverini tamamen bitirir adminlerin bu konuyu düşünmesi lazım

Sen oyun boşalacagını düşünüyorsunda destandan gelen admalardaki 10yarı 15büyü 20 sura 15nınja kaskları görmemişsin sen bunları yapabilcenmi ben marstan geliyorum bana tek karakter gelmiyor herşeyin eşit olması daha mantıklı degilmi sence 1 servera göre adam azalırsa azalacagı max 50-100 dür bu konuda sıkıntı yapma böyle bir server acılırsa zaten asıl kadrosunu JUPİTER OYUNCULARI DOLDURUR AZALMAZ

Tam Destek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)