- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlara katılıyorum... Güzel bir fikir...
Tşkler.
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tşkler Kardeşim Mantıklı Bence En iyi böyle olurZaten bu savaşçılara karşı savunma saldırı v.b efsunlar oyunun dengesini alt üst ediyor 1 2 k vuruyoruz bu efsunların olmadığı yeni bir server açılabilr
- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bence açılmasın çünkü ely 3dekı oyuncuların çoğu yenı açılan servere gidecek sonuç? Yine server boşalacak bende jupiterden geldim ama gerçekten yeni serverin açılması ely3 serverini bitirir..eski jupiteri hatırlayın bundan 7 8 ay öncesini serverde oyuncu yoktu birleştirilme sonucu oyuncu arttı yenı bır server oyuncu seviyesini daha çok düşürecektir vede yenı oyuncular her zaman yeni serverleri tercih eder ely3 serverini tamamen bitirir adminlerin bu konuyu düşünmesi lazım
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Bence açılmasın çünkü ely 3dekı oyuncuların çoğu yenı açılan servere gidecek sonuç? Yine server boşalacak bende jupiterden geldim ama gerçekten yeni serverin açılması ely3 serverini bitirir..eski jupiteri hatırlayın bundan 7 8 ay öncesini serverde oyuncu yoktu birleştirilme sonucu oyuncu arttı yenı bır server oyuncu seviyesini daha çok düşürecektir vede yenı oyuncular her zaman yeni serverleri tercih eder ely3 serverini tamamen bitirir adminlerin bu konuyu düşünmesi lazım
Sen oyun boşalacagını düşünüyorsunda destandan gelen admalardaki 10yarı 15büyü 20 sura 15nınja kaskları görmemişsin sen bunları yapabilcenmi ben marstan geliyorum bana tek karakter gelmiyor herşeyin eşit olması daha mantıklı degilmi sence 1 servera göre adam azalırsa azalacagı max 50-100 dür bu konuda sıkıntı yapma böyle bir server acılırsa zaten asıl kadrosunu JUPİTER OYUNCULARI DOLDURUR AZALMAZ
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...