Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Nasıl User Çekebilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forum80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 354
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Server Açtım Bir Tane .User Yok Herşey Açık Servere Nasıl User Çekebilirim Bi Miktar Lütfen Yardım Edin İyi Günler

Kardesim oncelikle adam gibi adam birilerine Göreve Alcaksın Onlara belirli Kurallar Verceksibiz Onlar Sürekli Sitelerde Faced Reklam Yapsın
Sende Turkmo da Konu Açarsın Baka Forumlardada Aynı Sekilde Ama kesintisiz Bu işler Böyle
Yok Eğerki Uğrasamam param var parayla reklam yapcam diyosan Turkmoda sabit konu alabilirsin Facebook sayfalarında reklam alabilirsin

Oncelikle Gercekten Guzel Bir İş yapmak İstiyorsan Kendi Makınan Yok İse En Saglam Saglayıcı Bilişim Şirketini Bul
Daha Sonra Butcen Zorla Ve Kalıtelı Bir Server Kurdur Onerim Herofiles 1-105 EMEK betalı petli kostumlu
Daha sonra Yotube da guzel bir anıtım reklamı yaptır ama su cok onemli serverın kusursuz olması lazım acık bug 0 olması lazım
bunalrın hepsi tamam ıse tek yapacagın faceden reklam yapma oyunun ılerde paylaşilan linkler ile sıkıntı yaşar Gercekten Metin2 DE saglam Pvp sahibi olmak ıstıyorsan UCRETİ ODEYİM TURKMO SABİT KONU REKLAM VER VE GEREKİRSE BUTCEN VARSA LOGOLU REKLAM VER ENLER ARASINA GİR KALITENIN VE BAŞARININ TEK SIRRI BUDUR
ALINTI DEGİLDİR İYİ FORUMLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri