Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ARKADAŞLARIM AÇTIĞIM SUNUCUYA NASIL GİREBİLİR

aslanmax15

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
29210s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
40
TM Yaşı
6 Yıl 6 Ay 13 Gün
MmoLira
84
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese İyi Günler Dilerim 2 gün önce turkmmo Sitesinden Razuning-V5 adlı hazır files ile kendime bir sunucu Açtım fakat sunucu da tek başımayım arkadaşlarımla birlikte açtığım bu sunucuda oynamak istiyorum zevkine keyfine vs ler atacağız fakat şöyle bir sorun var onları bu sunucuda nasıl oynatacağımı bilmiyorum araştırma yapmama rağmen elde tutulur bir şey bulamadım bilgisi olan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var tekrardan herkese iyi günler dilerim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşlar ile gireceksen düşük bütçeli şekilde herhangi bir bilişimden kiralaman mümkün,Biz de arkadaşlar ile bu şekilde stres atıyoruz aylık ücreti 168 ₺ tekamül ediyor.
Çözüm
Herkese İyi Günler Dilerim 2 gün önce turkmmo Sitesinden Razuning-V5 adlı hazır files ile kendime bir sunucu Açtım fakat sunucu da tek başımayım arkadaşlarımla birlikte açtığım bu sunucuda oynamak istiyorum zevkine keyfine vs ler atacağız fakat şöyle bir sorun var onları bu sunucuda nasıl oynatacağımı bilmiyorum araştırma yapmama rağmen elde tutulur bir şey bulamadım bilgisi olan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var tekrardan herkese iyi günler dilerim
VirtualBox ile gerekli şeyleri anlatıyor ama pc nin sistemlerinin biraz iyi olması lazım iyi günler dilerim
Merhaba ilk olarak sunucu kiralamanız lazım aylık olarak herhangi bir bileşim firmasından ardından kurulum yapmanız gerekir

HAMACHİ İLE ÜCRETSİZ ŞEKİLDE YAPAMAZMIYIM

Arkadaşlar ile gireceksen düşük bütçeli şekilde herhangi bir bilişimden kiralaman mümkün,Biz de arkadaşlar ile bu şekilde stres atıyoruz aylık ücreti 168 ₺ tekamül ediyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri