Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu'mu Marshosting'mi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoruldumya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

www.evoymt2.net / Adamlar teamla bile yardım ediyolar. Ben memnunum ama şuanlık tek sıkıntım gün içinde tickete geç cevap geliyor. Ben sabahladığım için saolsun bi yöneticide sabahlıyor galiba bir sorunum oldumu anında cevaplanıyor.

Kesinlikle ulusalsunucu derim. Filesler bakımından iyi sorunu yok. Ve hiç bıkmadan ticketlere bakıyorlar. Özellikle oyun içi destekleri çok iyi saolsun çok yardımcı oldular.

Marshostingi bilmiyorum ama, ulusalsunucu referanslarına bak derim. Kolay gelsın.

UlusalSunucu Bnece makineleri baya güzel vede tüm bilişimlerden daha uygun destek süper snyede cevap MarsHosting bilmem ama en iyi Sunucu UlusalSunucu kesinlikle tavsiye ederim ben müşterisiyim gayet memnunum hatasız sw teslim ediyolar daha ne diyebilirim

Ulusalsunucu emek tarzı filesleri bozuk catacomp çıkılmıyor şeytan kulesi çıkılmıyor gibi sorunları var onun için emek sw kurucaksanız ulusalı tercih etmem

Arkadaşlar ben ulusal sunucudan almayı düşünüyorum bir çok kişi yoru varmış herkes beeğniyor bazı kişilerin yorumunu dikkate bile almadım. birşey soracağım sizlere ben oyun içi editlemeyi yapmalarını istiyorum server kurarken onu yapıyorlarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri