SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu'mu Marshosting'mi ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoruldumya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evtnpc içinde bazı item ekletim kaldırtacam da. kararsız kaldım şimdi ulusal sunucudan mı alsam yoksa turst bilişimden mi :) ikisinde de mobil ödeme ve çok ucuz veriyor ikiside sizce ? ben 2 gün önce ulusalsunucuyu aradım açmadı turst bilişimi aradım hemen açtılar yardımcı oldular ondan biraz kararsız kaldım. Overbilişimden almıştım berbat o 1 defa aldım 1 yıl sonra verdiler o da onları hep rahatsız ettim verdiler yoksa param gidecekti ondan biraz korkuyoru bunlarda böyle sorun olurmu acaba ?

simdi burdagı coguda bazı şirketlerin kucuk fırması. turst bilişime dikkat et guzel bir firma ancak daha once nasıl olduysa ben şirketten host alırken dolandırıldım cuzı bır mıktardı. Skypten baglandık gorustuk ozamanlarda aklımda pek yetmıyordu skyp uzerınden odemeyı mobıl ıle kontor gondererek yaptıydım sonra skypten benı sıldıler ve trus firmasına tıcket attım gorustum dolandırıldıgımı soyledıler bızden hıızmet ıcın bı basvurumun olmadıgını vs soyledıler. suan www.fastbilisim.com ile calısıyorum. 2 aydır serverım ve hostum bu sirkette barınıyor. Su anlık memnunum gerek skype destegı gerek oyun içi sorunlarımı ellerınden geldıgı kadar yardımcı oluyorlar. Aslında 1 2 daha tavsıeye edecegım fırmalar var ama bırınde destek yok sunucu saglam bırınde destek var sunucu yok. onun ıcın fasbilisimle irtibata gecin derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri