Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bugün oyuna bi girdim de çok fazla lonca var benimde aklıma bir şey geldi onu yazmak istedim
Türkay ve eski oynayanlar hatırlar önceden yani 3-4 sene öncesine kadar lonca kurmak o kadar kolay değildi 2-3 haftada bir 5 dakikalığına lonca kurmak için Köy Gardiyanı aktif edilirdi loncalar kurulur kuramayan şansını birdahakine beklerdi hem loncaların bi kıymeti olurdu hemde o kadar fazla lonca olmaz kuru kalabalık olmazdı
ben bunun tekrar uygulanabileceğini düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Anketimize katılın. !
Türkay ve eski oynayanlar hatırlar önceden yani 3-4 sene öncesine kadar lonca kurmak o kadar kolay değildi 2-3 haftada bir 5 dakikalığına lonca kurmak için Köy Gardiyanı aktif edilirdi loncalar kurulur kuramayan şansını birdahakine beklerdi hem loncaların bi kıymeti olurdu hemde o kadar fazla lonca olmaz kuru kalabalık olmazdı
ben bunun tekrar uygulanabileceğini düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Anketimize katılın. !
Son düzenleme:
Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu üzerinden yazabilirsiniz.
Ayrıca oyuncuların yorumunu almak istediğinizi belirtirseniz gerekli cevapları alabilirsiniz , ekstra olarak konu açmanıza gerek yoktur iyi oyunlar.
Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu üzerinden yazabilirsiniz.
Ayrıca oyuncuların yorumunu almak istediğinizi belirtirseniz gerekli cevapları alabilirsiniz , ekstra olarak konu açmanıza gerek yoktur iyi oyunlar.
Kuralları uygulamaya çalıştığınızın farkındayım ancak bu seferlik konuyu açan kişi ısrarla kendi konusundan devam etmek istiyor, o zaman bırakalım öyle devam etsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)