- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün oyuna bi girdim de çok fazla lonca var benimde aklıma bir şey geldi onu yazmak istedim
Türkay ve eski oynayanlar hatırlar önceden yani 3-4 sene öncesine kadar lonca kurmak o kadar kolay değildi 2-3 haftada bir 5 dakikalığına lonca kurmak için Köy Gardiyanı aktif edilirdi loncalar kurulur kuramayan şansını birdahakine beklerdi hem loncaların bi kıymeti olurdu hemde o kadar fazla lonca olmaz kuru kalabalık olmazdıben bunun tekrar uygulanabileceğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 3
Bu arada rica ediyorum bir yönetici çıkıpta hayır bunu düşünmüyoruz diyip konuyu kitlemesse sevinirim oyuncuların fikrini almakta istiyorum
Dediğin iyi güzel ama bundan önce lonca sisteminin 0 lanmasi lazım. Ilk 8 deki loncalardan hiçbirinin lideri aktif değil oyunda
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Tabi benim dediğimi uygulanabilmesi için 0 lanması şart aksi takdirde hiç bi anlamı kalmazki benim dediğim olayın
- Konular
- 1,810
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
Tabi benim dediğimi uygulanabilmesi için 0 lanması şart aksi takdirde hiç bi anlamı kalmazki benim dediğim olayın
ama sıfırlanırsa onca emek gitmiş olur. o loncayı o hale getirmek için çok emek sarf edenler var.
- Konular
- 146
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Anket yapılabilir bu konu hakkında site ye girip oy kullanabilirler ve daha adaletli olur şahen Oylama'ya açılırsa daha verimli bir konu olabilir güzel fikir bu arada 

- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
ama sıfırlanırsa onca emek gitmiş olur. o loncayı o hale getirmek için çok emek sarf edenler var.
Daha güzel bir lonca sistemi olması için bunların göze alınması gerek. Örneğin m2tr de sunucular birleşirken charına 2-3 yıl emek veren bazılarının charlarının veya itemlerinin silinebilme ihtimali vardı ama bunu göze aldılar ve şimdiki durumuna geldi o göze alınmasaydı ayrı ayrı sv ler ve belkide içinde 50-100 kişi olan sunucular olacaktı. Demek istediğim yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bu konuda bir anket yapılırsa güzel olur kanaatindeyim
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)