-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Lonca kurma süresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bursaprens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Bu düşünceyi destekliyor musunuz ?

• Evet.

• Hayır.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bugün oyuna bi girdim de çok fazla lonca var benimde aklıma bir şey geldi onu yazmak istedim

Türkay ve eski oynayanlar hatırlar önceden yani 3-4 sene öncesine kadar lonca kurmak o kadar kolay değildi 2-3 haftada bir 5 dakikalığına lonca kurmak için Köy Gardiyanı aktif edilirdi loncalar kurulur kuramayan şansını birdahakine beklerdi hem loncaların bi kıymeti olurdu hemde o kadar fazla lonca olmaz kuru kalabalık olmazdı :) ben bunun tekrar uygulanabileceğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 3

Bu arada rica ediyorum bir yönetici çıkıpta hayır bunu düşünmüyoruz diyip konuyu kitlemesse sevinirim oyuncuların fikrini almakta istiyorum

Dediğin iyi güzel ama bundan önce lonca sisteminin 0 lanmasi lazım. Ilk 8 deki loncalardan hiçbirinin lideri aktif değil oyunda

Tabi benim dediğimi uygulanabilmesi için 0 lanması şart aksi takdirde hiç bi anlamı kalmazki benim dediğim olayın

Tabi benim dediğimi uygulanabilmesi için 0 lanması şart aksi takdirde hiç bi anlamı kalmazki benim dediğim olayın

ama sıfırlanırsa onca emek gitmiş olur. o loncayı o hale getirmek için çok emek sarf edenler var.

Anket yapılabilir bu konu hakkında site ye girip oy kullanabilirler ve daha adaletli olur şahen Oylama'ya açılırsa daha verimli bir konu olabilir güzel fikir bu arada :)

ama sıfırlanırsa onca emek gitmiş olur. o loncayı o hale getirmek için çok emek sarf edenler var.

Daha güzel bir lonca sistemi olması için bunların göze alınması gerek. Örneğin m2tr de sunucular birleşirken charına 2-3 yıl emek veren bazılarının charlarının veya itemlerinin silinebilme ihtimali vardı ama bunu göze aldılar ve şimdiki durumuna geldi o göze alınmasaydı ayrı ayrı sv ler ve belkide içinde 50-100 kişi olan sunucular olacaktı. Demek istediğim yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bu konuda bir anket yapılırsa güzel olur kanaatindeyim

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri