- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün oyuna bi girdim de çok fazla lonca var benimde aklıma bir şey geldi onu yazmak istedim
Türkay ve eski oynayanlar hatırlar önceden yani 3-4 sene öncesine kadar lonca kurmak o kadar kolay değildi 2-3 haftada bir 5 dakikalığına lonca kurmak için Köy Gardiyanı aktif edilirdi loncalar kurulur kuramayan şansını birdahakine beklerdi hem loncaların bi kıymeti olurdu hemde o kadar fazla lonca olmaz kuru kalabalık olmazdı
ben bunun tekrar uygulanabileceğini düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Anketimize katılın. !
Türkay ve eski oynayanlar hatırlar önceden yani 3-4 sene öncesine kadar lonca kurmak o kadar kolay değildi 2-3 haftada bir 5 dakikalığına lonca kurmak için Köy Gardiyanı aktif edilirdi loncalar kurulur kuramayan şansını birdahakine beklerdi hem loncaların bi kıymeti olurdu hemde o kadar fazla lonca olmaz kuru kalabalık olmazdı
ben bunun tekrar uygulanabileceğini düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.Anketimize katılın. !
Son düzenleme:
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu üzerinden yazabilirsiniz.
Ayrıca oyuncuların yorumunu almak istediğinizi belirtirseniz gerekli cevapları alabilirsiniz , ekstra olarak konu açmanıza gerek yoktur iyi oyunlar.
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu üzerinden yazabilirsiniz.
Ayrıca oyuncuların yorumunu almak istediğinizi belirtirseniz gerekli cevapları alabilirsiniz , ekstra olarak konu açmanıza gerek yoktur iyi oyunlar.
Kuralları uygulamaya çalıştığınızın farkındayım ancak bu seferlik konuyu açan kişi ısrarla kendi konusundan devam etmek istiyor, o zaman bırakalım öyle devam etsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)