- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Xem 8 WT amele silahı bence 
Ef 2000T 4Ever

Ef 2000T 4Ever
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1-silah alacağın zaman mutlaka 90 günlük al çünkü 30 ile 90 gün arasında müthiş bir zarar var zaten 90 günde silaha verdiğin para kendini fazlasıyla amorti ediyor
2-silahı 90 günlük aldığın zaman mutlaka nakit kullanarak tam yükseltme paketi al(10 tl vereceksin üstüne nakit kalıcak o nakitlerlede günlük silahları yada piyangolara girersin)
3-ben ilk olarak 90 günlük scal wt kullandım sonra hediyelerden diğer silahları denedim(fanas ak-47 stey aug xem 8 ef 2000 tommy) bence kesinlikle uzun vadede en iyi silah scal wt dir.Pi 90 ve xem 8 çoksekiyor hele (pi 90 dürbünsüz hiçbir işe yaramaz)
4-scal wt kesinlikle oyunda altın ile alınabilecek en iyi silah
5-scal ın şöyle güzel bir yanı var scal wt dikey olarak sekiyor ama diğer silahlar bağımsız sekiyor yani scal da adamın vucuduna hedef alıyorsun 1.mermide biraz yukarı çıkıyor 2.mermide biraz daha 3.mermide adamın tam kafasına isabet ediyor ve 3 mermide adamı kafadan alıyorsun.
samimi olarak söylüyorum oyunda adamı en rahat kafadan vurabileceğin silah tam yükseltilmiş scal wt dir.
2-silahı 90 günlük aldığın zaman mutlaka nakit kullanarak tam yükseltme paketi al(10 tl vereceksin üstüne nakit kalıcak o nakitlerlede günlük silahları yada piyangolara girersin)
3-ben ilk olarak 90 günlük scal wt kullandım sonra hediyelerden diğer silahları denedim(fanas ak-47 stey aug xem 8 ef 2000 tommy) bence kesinlikle uzun vadede en iyi silah scal wt dir.Pi 90 ve xem 8 çoksekiyor hele (pi 90 dürbünsüz hiçbir işe yaramaz)
4-scal wt kesinlikle oyunda altın ile alınabilecek en iyi silah
5-scal ın şöyle güzel bir yanı var scal wt dikey olarak sekiyor ama diğer silahlar bağımsız sekiyor yani scal da adamın vucuduna hedef alıyorsun 1.mermide biraz yukarı çıkıyor 2.mermide biraz daha 3.mermide adamın tam kafasına isabet ediyor ve 3 mermide adamı kafadan alıyorsun.
samimi olarak söylüyorum oyunda adamı en rahat kafadan vurabileceğin silah tam yükseltilmiş scal wt dir.
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
x em wt
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
aga aslına bakarsan hiçbiri hangisini alırsan al biri daha üstün çıkıcak vs yada sonra bi bakcaksın hepsinin gücü eşit ben kafama göre alıom çokda memnunum kısacdası yani kafana göre takıl silaha göre diil oyuncuya göre değişir güç getir bana ezik bi silah coştururum üstüne bişiler fln eklerim yani 

- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Nakitin yoksa Altınla alınan en iyisi arkadaşımızın dediği gibi fanas - em4n - auz a2 covra vb. silahlardır.Biride demişki ef-2000 t spr.Bencede spr ama bu nakitli ve hm o slh ne kdr sp istior biliyormusun ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)