Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Telefona müzik atarken kolay gelsin diyorum
Hayırlı olsun, uzun ömürlü kazasız kullanın.
Hayırlı olsun, uzun ömürlü kazasız kullanın.İos 7 için ios 6 ya göre daha yavaş diyorlar doğrumu kullanmışlığınız varmı yavaş olduğu söylendiği için yeni güncellemeyi bekliyorum 7.1 7.2 gibi
Gayet hızlı hiçbir problem yok ama iPhone4 ile iPhone5 arasında hız farkı olur tabi yani demek istediğim 5teki performansı 4te beklemeyin ayrıca ios7 daha hızlı ve kolaylık sağlayabilmek için çıkarılan bir güncelleme problem yok yani gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin iPhone4 ile 5 arasında fark olur dedim ama kardeşimde iPhone4 var ondada sıkıntı görmedim daha ayrıca iPad2 yede yükledim sıfır problem en son özel bilgilere erişmek için bir açığı vardı onuda son güncellemeyle kapattılarİos 7 için ios 6 ya göre daha yavaş diyorlar doğrumu kullanmışlığınız varmı yavaş olduğu söylendiği için yeni güncellemeyi bekliyorum 7.1 7.2 gibi
Alırken bu sorunlarıda düşündüm tabiTelefona müzik atarken kolay gelsin diyorumHayırlı olsun, uzun ömürlü kazasız kullanın.
Her ay Turkcell sınırsız internet paketi alıyordum android telefonumda, internet paketin olduğunda telefona yüklü müzik olmasına gerek yok fizy, youtube ve appstore dan indirebileceğin yardımcı programlar çok yardımcı oluyor
Teşekkür ederim..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)